26 Ιουν 2023

Πειραιάς: Ο Δημήτρης Μεσούλας συστήνεται


Ο Δημήτρης Μεσούλας, με μια ανάρτησή του, συστήνεται στον κόσμο του Πειραιά, εν όψει των Δημοτικών Εκλογών

Ο γνωστός Πειραιώτης επιχειρηματίας, παρουσιάζει το βιογραφικό του και στέλνει μήνυμα «Επιθυμώ να συνεισφέρω στο όραμα του Δημάρχου Πειραιά για μια καλύτερη πόλη! Υπόσχομαι να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη που μεγάλωσα και ζω, ο Πειραιάς μας…μια πόλη μια ιστορία»!

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μεσούλα:

Ονομάζομαι Δημήτριος Μεσούλας και θα ήθελα να σας συστηθώ.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο.
Αποφοίτησα απο το Τ.Ε.Λ. Δραπετσώνας το 1999 και αμέσως μετά υπηρέτησα την θητεία μου στις ειδικές δυνάμεις. Εν συνεχεία εντάχθηκα στην παραγωγική διαδικασία, αξιοποιώντας την ειδικότητά μου ως τεχνίτης, στην οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα μου. Παράλληλα επι σειρά ετών εργαζόμουν στον χώρο της εστίασης, ο οποίος τελικά και με κέρδισε!
Επαγγελματικά πλέον δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης και της διασκέδασης του Πειραιά, έχοντας τρια ποιοτικά brands, το Aristotle, το Barique και το LaRed.
Ως επιχειρηματίας λοιπόν τυγχάνει να γνωρίζω τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πειραιά και ως άνθρωπος της αγοράς συμβάλλω αποφασιστικά στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στον Πειραιά.
Παράλληλα όμως ενδιαφέρομαι και για τα κοινά της πόλης μου όντας ενεργός δημότης καθώς είμαι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ).
Είναι τιμή μου που είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη και επιθυμώ να συνεισφέρω στο όραμα του Δημάρχου Πειραιά για μια καλύτερη πόλη! Υπόσχομαι να παλέψω με όλες τις δυνάμεις μου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη που μεγάλωσα και ζω, ο Πειραιάς μας…μια πόλη μια ιστορία!