21 Ιουν 2023

ΣΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ARISTOTLE | ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ CHEF ΘΑΝΟΥ ΦΛΙΑΤΟΥΡΑ! Exclusive by Estiatoria.gr

Δημήτρης Μεσούλας με το βραβείο Estiatoria.gr Golden Awards 2023 για το Aristotle και το Barrique Port επίσης.

Το Aristotle στον Πειραιά, 2ας Μεραρχίας 14, είναι το φημισμένο & βραβευμένο all day bar restaurant που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει στον Πειραιά αληθινές απολαύσεις και πανέμορφες γευστικές εμπειρίες για κάθε ώρα της ημέρας. Η κουζίνα δημιουργεί προτάσεις μοντέρνας Μεσογειακής κουζίνας αλλά και διεθνή πιάτα υψηλής ποιότητας ανάμεσα σε αυτά και premium κοπές. Όλα αυτά σε μια σύγχρονη ατμόσφαιρα που όσο περνάει η ημέρα κορυφώνεται, με το Aristotle να μετατρέπεται σε ένα party restaurant με πολλούς ιδιαίτερους καλεσμένους και special events. Η φιγούρα του Αριστοτέλη Ωνάση παίζει το δικό της ρόλο διακριτικά μέσα στο Aristotle μεταφέροντας στην ατμόσφαιρα την δυναμική αύρα του μεγάλου Έλληνα κροίσου… Βραβεύτηκε πρόσφατα με το Gold Award of Quality & Taste 2023 των Estiatoria.gr Golden Awards.

O Executive Chef του Aristotle Θάνος Φλιατούρας ξεδιπλώνει το μοναδικό του ταλέντο στο πιάτο και κερδίζει τις εντυπώσεις! Απολαύστε κορυφαίο brunch και cocktails όλη τη μέρα σε φιλικό & πολυτελές περιβάλλον…

  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΛ 21 0010 1076

Στο επιτυχημένο concept του Aristotle δεν θα μπορούσε να λείπει η δημιουργικότητα του επιχειρηματία (ιδιοκτήτη) και γαστρονόμου Δημήτρη Μεσούλα!