16 Μαΐ 2023

Κωνσταντίνος Αργυρός – «Ελπίδα»: Η νέα μεγάλη του επιτυχία που κατέκτησε όλες τις καρδιές!


no1 YouTube trend επί 2 εβδομάδες & πάνω από 3 εκατομμύρια views

σε κορυφαίες θέσεις του ραδιοφωνικού airplay & των digital charts

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης - φαινόμενο με τις δεκάδες και διαδοχικές no1 επιτυχίες, κατάφερε για ακόμα μία φορά να ενώσει όλο το κοινό με ένα τραγούδι του: το «Ελπίδα», είναι το hit που έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων, σημειώνοντας σαρωτική επιτυχία στα digital streams, το YouTube και τα ραδιόφωνα. 

Μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία του, το «Ελπίδα» έγινε no1 στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παραμένει σταθερά εδώ και 2 εβδομάδες, μετρώντας πάνω από 3,1 εκατομμύρια views.

Παράλληλα, βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των digital charts. Ενδεικτικά, στο Spotify ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο Spotify streams σε περίπου 10 ημέρες, ενώ, αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, έγινε εξώφυλλο και μπήκε στην πρώτη θέση του New Music Friday, της πιο σημαντικής λίστας με τις νέες κυκλοφορίες.

Την ίδια ώρα, σε 24 ώρες από την κυκλοφορία του χαρακτηρίστηκε ως biggest increase in plays και biggest increase in audience στο ραδιοφωνικό airplay, ενώ βρίσκεται σταθερά σε κορυφαία θέση στο official IFPI Airplay Chart by MediaInspector και παράλληλα είναι no1 σε ημερήσιες μεταδόσεις εδώ και μία εβδομάδα. 
 
Δείτε το music video:

Το «Ελπίδα», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λεμονή Σκοπελίτη, μία πλούσια κι ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή που «απογειώνει» με την εξαιρετική χροιά του ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Την παραγωγή έκαναν ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Το τραγούδι, που θα περιλαμβάνεται στο repackaging του πολυπλατινένιου δίσκου «22» και δίνει συνέχεια στα super επιτυχημένα singles του, συνοδεύεται από music video ιδιαίτερης αισθητικής, όπως συνηθίζει κάθε φορά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στο video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Δημολίτσας, ο πάντα πρωτοπόρος καλλιτέχνης καταφέρνει να παρασύρει μουσικά το κοινό ενός μαγαζιού στο οποίο ο ίδιος είναι θαμώνας, καθώς κάθεται στο πιάνο και τραγουδά.

Η Coca-Cola, σταθερός υποστηρικτής μοναδικών μουσικών εμπειριών που μας φέρνουν πιο κοντά, φέρνει την αληθινή μαγεία και στο video clip «Ελπίδα». Και κρατά ζωντανή την υπόσχεση για ακόμα πιο επικές μουσικές εμπειρίες, δημιουργώντας ένα νέο συναρπαστικό ταξίδι, με πολλές εκπλήξεις και τους επόμενους μήνες, συνεχίζοντας να αποτελεί έμπνευση για αξέχαστες μουσικές στιγμές για όλους!
 
Βρείτε το «Ελπίδα» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3yLh6Zm
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3YYgRVk
Deezer: https://bit.ly/3mXbh8r