28 Μαΐ 2023

🆕Καίτη Γαρμπή: Backstage φωτογραφίες από το νέο της video clip


φωτογραφίες: Ρούλα Μoνιάκη

Η Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμη να μας χαρίσει ακόμα μία μεγάλη επιτυχία, το «ΑΣΦΑΛΩΣ & ΜΠΟΡΩ», που θα κυκλοφορήσει, μαζί με music video, από την Panik Platinum, την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Το «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ» είναι ένα χασάπικο του σήμερα, με την εξαιρετική κι αγαπημένη χροιά της Καίτης Γαρμπή και ταυτόχρονα μία σπουδαία καλλιτεχνική σύμπραξη. Τη μουσική υπογράφει ο Νίκος Τερζής που στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Καίτη Γαρμπή σε επιτυχημένα τραγούδια («Πες Το Μ’ Ένα Φιλί», «Βιάστηκα», «Όταν Σε Χρειάζομαι») και τους στίχους ο Γιάννης Κότσιρας.

Τα γυρίσματα του video έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σ’ ένα ιδιαίτερης αισθητικής σπίτι, στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες των PickCodes.


Η Καίτη Γαρμπή, πάντα λαμπερή και με την απαράμιλλη αισθητική της, πρωταγωνιστεί σε ένα concept – έκπληξη και δίνει το σύνθημα «ΑΣΦΑΛΩΣ & ΜΠΟΡΩ», παροτρύνοντας όλους μας να πιστέψουμε στην εσωτερική μας δύναμη, ακόμα και σε στιγμές που μπορεί να φαινόμαστε αδύναμοι.


Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…
Αν και δεν περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς «Σασμός», το «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ», που από τη Δευτέρα 24 Απριλίου θα μεταδίδεται από επιλεγμένα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα, θα «ντύσει» μία από τις συγκλονιστικές σκηνές που θα μεταδοθούν προσεχώς


★ https://panikmusic.gr

Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you