3 Απρ 2023

Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω» | Video Clip

Αντώνης Ρέμος – «Να Ξαναμετρήσω»
Η νέα του επιτυχία «ντύθηκε» με εικόνα!

Ο Αντώνης Ρέμος παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο video clip του «Να Ξαναμετρήσω», ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη κορυφής στην οποία συνεργάζεται με δύο μοναδικούς δημιουργούς, τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Μωραΐτη.

Το «Να Ξαναμετρήσω» έρχεται στις οθόνες μας μέσα από ένα ιδιαίτερης αισθητικής γύρισμα υπό την σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Δημολίτσα, σε μία vintage ατμόσφαιρα, ένα studio στην καρδιά της Αθήνας, με τις εικόνες να αποπνέουν έντονα το συναίσθημα.

Στο «Να Ξαναμετρήσω», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ενώνει για πρώτη φορά δισκογραφικά τις δυνάμεις του με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην ελληνική μουσική, τόσο ως δημιουργός, όσο και ως ερμηνευτής και συναντά για ακόμα μία φορά τον Νίκο Μωραΐτη, έναν από τους σπουδαιότερους στιχουργούς με τον οποίο μας έχουν χαρίσει μεγάλες επιτυχίες και στο παρελθόν. Την παραγωγή έκανε ο Γιώργος Κυβέλλος.

Το τραγούδι έγινε αμέσως ένα από τα αγαπημένα του κοινού, δίνοντας συνέχεια στα υπερεπιτυχημένα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου και ξεχωρίζει στις ραδιοφωνικές συχνότητες, καθώς έφτασε στην πρώτη θέση των ημερήσιων μεταδόσεων για 12 συνεχόμενες μέρες και σκαρφαλώνει με ταχύτητα στις πρώτες θέσεις του airplay chart

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Αντώνης Ρέμος συνεχίζει να χαρίζει στο κοινό μοναδικά μουσικά ταξίδια στον όμορφο χώρο του «Nox», έχοντας δίπλα του την Καίτη Γαρμπή.
 
Δείτε το music video:

Βρείτε το «Να Ξαναμετρήσω» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3RqU2Yl
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3RsV464
Deezer: https://bit.ly/3DyxVte