9 Φεβ 2023

ΜΕΛΙSSES x Δέσποινα Βανδή: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Έναστρον»


Οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή χαρίζουν το πιο συναρπαστικό live party της φετινής Αθήνας, με τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον» να είναι ο απόλυτος πόλος έλξης κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Μεταξύ εκείνων που βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο νυχτερινό κέντρο της οδού Πειραιώς ήταν και άνθρωποι από τον ευρύτερο χώρο της ελληνικής showbiz.


Η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Καβογιάννη, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Φωκάς Ευαγγελινός διασκέδασαν με το μοναδικό πρόγραμμα που χαρίζουν οι ΜΕΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή. 


Στο «Έναστρον» βρέθηκαν επίσης ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος, οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Ρένος Ρώτας, καθώς και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τον οποίο ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε στο stage και έκαναν ντουέτα. 


Ο Χρήστος Μάστορας και οι ΜΕΛΙSSES παρασύρουν το κοινό με τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες τους και μοναδικές διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια. Μεταξύ αυτών, το πρόσφατο hit «Crayon», που κυκλοφορεί από την Panik Records, το οποίο είναι no1 στο ραδιοφωνικό chart, έχει γίνει χρυσό με περισσότερα από 2 εκατομμύρια streams, ενώ το official music video στο οποίο βλέπουμε σε ρόλο – έκπληξη τη Δέσποινα Βανδή μετρά πάνω από 5 εκατομμύρια views στο YouTube.


Η Δέσποινα Βανδή «μαγεύει» με τις διαχρονικές επιτυχίες της 30χρονης διαδρομής της και τις δυνατές ερμηνείες της, κεντρίζοντας τα βλέμματα με την εντυπωσιακή και λαμπερή σκηνική της παρουσία.


Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η καρδιά της διασκέδασης χτυπά δυνατά στον πανέμορφο χώρο του «Έναστρον», όπου οι MEΛΙSSES και η Δέσποινα Βανδή, έχοντας μαζί τους τους Kings και την Τάνια Μπρεάζου, κάνουν τα βράδια μας μαγικά, γεμάτα μουσική κι αστείρευτη ενέργεια!



Info
Έναστρον (Πειραιώς 178, Αθήνα)
Faceboook: https://www..facebook.com/enastronofficial
Instagram: https://www.instagram.com/enastron_
Tηλέφωνο κρατήσεων: 2103413550

★ https://panikmusic.gr

Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you