13 Ιαν 2023

Σακίρα: Έσταξε «δηλητήριο» για τον Ζεράρ Πικέ στο νέο της τραγούδι – «Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo»


Η πρώτη αντίδραση του άλλοτε άσου της Μπαρτσελόνα – Δείτε βίντεο

Το νέο τραγούδι της Σακίρα σε συνεργασία με τον Αργεντινό μουσικό παραγωγό Bizarrap κάνει θραύση. Όχι μόνο γιατί είναι… πιασάρικο, αλλά και γιατί είναι μια ευθεία επίθεση προς τον πρώην σύζυγό της Ζεράρ Πικέ,με τον οποίο έχουν δύο παιδιά τον Σάσα και τον Μίλαν. Χαμός έχει προκληθεί στα social media καθώς τέτοια… πολιορκία είχε να δεχθεί ο άλλοτε κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα από όταν οι «μπλαουγκράνα» δέχθηκαν οκτώ γκολ από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.


Καθώς όλοι οι φανς της Σακίρα και όχι μόνο έπιασαν το… νόημα των στίχων, αλλά και τα λογοπαίγνια με λέξεις όπου περιέχουν το επίθετο του Πικέ, αλλά και το όνομα της νέας συντρόφου του Κλάρα Τσία, τα σχόλια έπεσαν… βροχή. Από τη σύζυγο του Λιονέλ Μέσι, Αντονέλα Ροκούτσο, ποδοσφαιριστές και άλλους καλλιτέχνες. Τέτοιο diss track η ποπ σκηνή είχε να ζήσει πολλά χρόνια.

Ποιοι είναι, όμως, οι στίχοι που «καίνε» τον Πικέ; Στην πρώτη στροφή λέει «περνιέσαι για πρωταθλητής, αλλά όταν σε χρειάστηκα έδειξες τη χειρότερή σου εκδοχή» και συνεχίζει: «Συγνώμη, μωρό μου, αλλά από καιρό έπρεπε να διώξω αυτόν το γάτο». Στο ρεφρέν, έπειτα, τραγουδά: «Για εσένα ήμουν πολύ μεγάλη (σ.σ. ως βεληνεκές, διασημότητα) γι’ αυτό και τώρα είσαι με μια που είναι ίδια με εσένα».

Στο δεύτερο κουπλέ τα… ωραία συνεχίζονται. «Κατάλαβα πως δεν είναι δικό μου το φταίξιμο που σου ασκούν κριτική. Εγώ κάνω μονάχα μουσική, συγνώμη που σε ξεφωνίζω (σ.σ. χρησιμοποιεί την λέξη salpique, κάνοντας παύση μετά το “sal” και τονίζοντας την λέξη ως Πικέ)» και συνεχίζει: «Με παράτησες στην πεθερά λες και ήμουν ξένη, με τον Τύπο στην πόρτα και τα χρέη στην Εφορία. Πίστεψες πως με πλήγωσες, αλλά έγινε πιο δυνατή».

Και ύστερα βάζει στο τραγούδι και τη νέα σχέση του Πικέ στη «γέφυρα» πριν από το ρεφρέν. «Έχει όνομα καλού ατόμου, αλλά ξεκάθαρα (σ.σ. χρησιμοποιεί την λέξη Claramente και τονίζει το Κλάρα κάνοντας παύση πριν το μέντε) δεν είναι όπως ακούγεται», λέει.

Στο τρίτο κουπλέ αρχίζουν οι συγκρίσεις που είναι κι εκείνες που προκάλεσαν το μεγαλύτερο… χαμό στα social media, αφού το ύφος δεν συνηθίζεται σε ποπ τραγούδια, αλλά περισσότερο στις «μονομαχίες» της ραπ και της hip hop σκηνής. «Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν σε αναγνωρίζω, εγώ αξίζω για δύο 22άρες (σ.σ. η ηλικία της Κλάρα Τσία). Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo, ένα Rolex για ένα Casio».

Η πρώτη αντίδραση του Πικέ

Με το διαδίκτυο να έχει… πάρει φωτιά μετά το τραγούδι της Σακίρα, το βλέμμα στράφηκε στον Τζεράρ Πικέ και για το αν θα αντιδρούσε σε τέτοια επίθεση. Έτσι, προκλήθηκε… πανικός όταν ανέβασε tweet που αφορούσε στη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα την Kings League, ένα ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα 7 εναντίον 7, που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στον τομέα του streaming.

«Η ζωή μπορεί να είναι θαυμάσια», έγραψε και πρόσθεσε το emoji ενός κλόουν. Κανείς δεν ήξερε αν ήταν κάποιο υπονοούμενο προς την Σακίρα, Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (13/1), όμως, επανήλθε με νέα ανάρτηση πάλι για την Kings League, αλλά και που πάλι θεωρήθηκε πως μπορεί να έχει ένα κρυμμένο νόημα. «Θα μάθεις», έγραψε ενώ στο βίντεο εμφανιζόταν ένας κλόουν έτοιμος να βγάλει τη μάσκα του.