17 Ιαν 2023

Ιουλία Καλλιμάνη: «Σαρώνει» στις ψηφιακές πλατφόρμες


Μόλις δύο εβδομάδες μετά την επίσημη κυκλοφορία του medley «Ενοικιάζεται - Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)», η ταλαντούχα ερμηνεύτρια έχει ήδη ξεπεράσει τις 600.00 προβολές στο YouTube, παραμένοντας σταθερά στο Top10 των μουσικών trends!

Ένα medley με δύο τραγούδια, που όπως φαίνεται έχουν ήδη αγαπηθεί από τον κόσμο: το «Ενοικιάζεται» που υπογράφει σε στίχους ο καταξιωμένος και αγαπημένος όλων Βασίλης Καρράς με την Jenny Tsiko και στη μουσική συναντάμε τον «οδηγό» της Μιχάλη Τουρατζίδη και «Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)» όπου συναντάμε στη μουσική τον Μιχάλη Τουρατζίδη και στους στίχους την Jenny Tsiko. 

Το νέο medley της Ιουλίας Καλλιμάνη «Ενοικιάζεται - Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, οπτικοποιήθηκε υπό τη σκηνοθετική ματιά του Alex Κωνσταντινίδη. Στο video βλέπουμε την ερμηνεύτρια να παρασύρει με τον ρυθμό της τους θαμώνες του «Tokyo Theater»... και η συνέχεια επί της οθόνης!

Η επιτυχία της Ιουλίας Καλλιμάνη δεν σταματά εκεί, καθώς η «εκρηκτική» ερμηνεύτρια, έχοντας ήδη ξεπεράσει του δύο μήνες επιτυχημένων εμφανίσεων στο «Tokyo Theater», συνεχίζει δυναμικά να βάζει «φωτιά» κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην καρδιά της Αθήνας.
 

Δείτε το music video «Ενοικιάζεται - Περαστικά (Club Των Ερωτευμένων)»: