1 Νοε 2022

Josephine – «Pirkaya» Νέο Τραγούδι & Music Video


Η Josephine παρουσιάζει το νέο της single και music video και ανάβει την «Pirkaya» άλλης μίας μεγάλης επιτυχίας!

Το «Pirkaya», που κυκλοφορεί από την Panik Records, είναι ένα τραγούδι που ενώνει τον σύγχρονο και τον παραδοσιακό ήχο σ' έναν «μαγικό» συνδυασμό που ξεσηκώνει, σε μουσική και στίχους του Apon.

H «εκρηκτική» hit performer βάζει «Pirkaya» και στις οθόνες μας, μέσα από το εντυπωσιακό music video του τραγουδιού, που είναι γεμάτο εκπλήξεις και fashion στιγμές. Τη σκηνοθεσία έκαναν οι Steven Airth και Spiros Kapsilis.

Με το «Pirkaya» η Josephine συνεχίζει το προσωπικό της σερί των super hits, μετά το άκρως επιτυχημένο album «100%» που έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις και τα χρυσά digital singles «Tilefono» και «Κύμα Μου» που μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views. 

Παράλληλα, αυτή την περίοδο η Josephine συνεχίζει να «μαγεύει» το κοινό με τις εμφανίσεις της με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Fantasia», που έχουν γίνει talk of the town στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ προετοιμάζει το εντυπωσιακό της act για τη συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού και του 50 Cent στις 29 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.

Βρείτε το «Pirkaya» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
Spotify: https://spoti.fi/3rVL3Tc
iTunes/Apple Music: https://apple.co/3TlPEJM
Deezer: https://bit.ly/3fUdk9J

Δείτε το music video: