22 Αυγ 2022

Αθηνά Πολίτη - «Μία Σου Και Μία Μου»


Η Αθηνά Πολίτη παρουσιάζει το νέο της single, φέρνοντας στο σήμερα με μία ξεχωριστή διασκευή την μεγάλη επιτυχία «Μία Σου Και Μία Μου».  Το single κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, ενώ σύντομα θα αποκαλυφθεί στο YouTube το music video του, που γυρίστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει ξεχωρίσει από τα πρώτα της δισκογραφικά βήματα, μετά την επιτυχία της «Πυροτέχνημα», επιστρέφει με μία ξεχωριστή διασκευή του τραγουδιού που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1998 με τη φωνή της Άντζυς Σαμίου και δίνει ρυθμό στο καλοκαίρι μας!  
Τη μουσική υπογράφει ο Κώστας Μηλιωτάκης και τους στίχους η Ναταλία Γερμανού. Ο Κώστας Μηλιωτάκης και η μοναδική ερμηνεία της Αθηνάς Πολίτη δίνουν ξανά ζωή στο «Μία Σου Και Μία Μου» και κάνουν ένα δυναμικό τραγούδι που μπαίνει αμέσως στη λίστα με τις επιτυχίες του φετινού καλοκαιριού!  
Το «Μία Σου Και Μία Μου» ζωντανεύει μέσα από ένα φρέσκο και μοντέρνο urban music video, που σκηνοθέτησε ο Tasos Xiarcho. Το music video γυρίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στου Ψυρρή, φέροντας όλη τη μαγεία και την ενέργεια του ιστορικού κέντρου στις οθόνες μας.





Βρείτε το «Μία Σου και Μία Μου» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
iTunes/ Apple Music: https://apple.co/3OshpgS