13 Μαρ 2022

Γιόρτασαν τη μέρα της γυναίκα με πολλές εκπλήξεις


Η παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, γιορτάστηκε στο All-day Cafe restaurant της Γλυφάδας με πολλές καλεσμένες, θέαμα αλλά και εκπλήξεις!  Από νωρίς, γυναίκες από όλους τους χώρους έκανα την είσοδό τους στο Blends φορώντας της καλή τους διάθεση και το πιο λαμπερό τους χαμόγελο καθώς η βραδιά ήταν αφιερωμένη σε εκείνες. Με παρέα τα απολαυστικά κοκτέιλ, εμπνεόμενα  ειδικά για τη συγκεκριμένη βραδιά παρακολούθησαν ένα εντυπωσιακό live fire performing  με φωτιές από τον Deva ο οποίος έκανε και την έναρξη της μαγικής βραδιάς.

Στη συνέχεια και ενώ τα πρώρα πιάτα έφταναν στα τραπέζια για να γαργαλίσουν ευχάριστα τον ουρανίσκο των γυναικών με τις θεσπέσιες γεύσεις  τους,  ένα εξαιρετικό live violin performance από την Eva Presley έδινε  μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Άντζελα Ευριπίδη, Τόνια Φουσέκη, Τάκης Τσακίρης, Τσερυ Αλίμου, Σπυριδούλα Τριάντου

Το event ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία με την πολυπόθητη κλήρωση των δώρων, όπου οι νικήτριες ήταν πολλές, όπως και τα καταστήματα που συνέβαλαν στην όμορφη αυτή βραδιά. οι νικήτριες κέρδισαν προϊόντα ομορφιάς από την KYANA Professional Hair Products, μιας και η συγκεκριμένη εταιρία έχει δείξει εμπράκτως ότι τιμά την γυναικεία παρουσία, από Occhio Papavassiliou ,Kiko Milano, Zini Boutique ,Behome, Shott NYC, Hair Tonic Spa by Sis Stylidou και Carlo Dali London.

 

Πηγή: freddonews.gr