20 Φεβ 2022

Θεσσαλονίκη: Ληστεία σε πρατήριο καυσίμων - Ομάδα νεαρών χτύπησε και λήστεψε οδηγό ΤΑΞΙ


Συνελήφθη ένας 20χρονος ξένης καταγωγής, ο οποίος φέρεται να διέπραξε με συνεργό του ληστεία σε πρατήριο καυσίμων στην Καλαμαριά, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αφαίρεσαν 500 ευρώ, με την απειλή όπλου από πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεων, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Ο 20χρονος με τον συνεργό του, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αφαίρεσαν 500 ευρώ, με την απειλή όπλου από πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Εθνικής Αντιστάσεων, στην περιοχή της Καλαμαριάς. Μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Χαριλάου-Αναλήψεως, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

Εν τω μεταξύ, ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε οδηγό ταξί, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Συγκεκριμένα, ο 54χρονος κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές, πως τρία νεαρά άτομα που του ζήτησαν να τους μεταφέρει σε περιοχή του Ευόσμου, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, του επιτέθηκαν και με χρήση σωματικής βίας τού αφαίρεσαν ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι τρεις δράστες μάλιστα, όπως ο οδηγός ταξί ανέφερε στους αστυνομικούς, κατά τη διαφυγή τους πέταξαν πέτρες στο όχημα του, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Πηγή: zougla.gr