5 Φεβ 2022

Κούγιας για τη δολοφονία του Άλκη: Με προειδοποίησαν για ενδεχόμενο συγκάλυψης


Η σχέση του 23χρονου με τον γιο ανώτερου στελέχους της αστυνομίας του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης

Λεπτομέρειες αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη μοιράστηκε ο Αλέξης Κούγιας. Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο γνωστός ποινικολόγος αναρωτήθηκε τι γίνεται με τους υπόλοιπους φερόμενους δράστες της επίθεσης, γιατί κατηγορούνται όλοι για ανθρωποκτονία από κοινού και για δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον των φίλων του θύματος.

Όπως τόνισε, «υπάρχουν 6-7 που κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι τον προειδοποίησαν «για ενδεχόμενο συγκάλυψης» και του προσκόμισαν φωτογραφία όπου «ο φερόμενος ως δολοφόνος είναι μαζί με αδερφικό του φίλο, γιο ανώτερου στελέχους της αστυνομίας του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης», τονίζοντας ότι αυτό «δεν αποτελεί κατηγορία, αλλά ενδεχόμενο», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ακολούθως είπε ότι βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα λοστοί, μαχαίρια, χατζάρια στην έρευνα, όπου ο νόμος τα χαρακτηρίζει όπλα, αλλά έφεραν ένα κατηγορούμενο για όλα τα όπλα και δεν έγινε έλεγχος dna και αποτυπωμάτων για όλα τα όπλα.

Αναρωτήθηκε γιατί «δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο». Όπως είπε είναι διαπιστωμένο ότι συμμετείχαν 7-8 με δύο – τρία αυτοκίνητα που φαίνονται και στα βίντεο.

Τέλος, συμπλήρωσε ότι είναι θέμα τιμής για την αστυνομία να συλλάβει τους άλλους έξι.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ένας 20χρονος που εμπλέκεται στη δολοφονία του 20χρονου φαίνεται πώς διέφυγε στην Αλβανία.

Πηγή: newsbeast.gr