2 Φεβ 2022

Φίλαθλος ΠΑΟΚ: Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα


Τη θλίψη, την αγανάκτηση και τον θυμό τους για την αποτρόπαια δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη εκφράζουν από χθες υγιείς φίλαθλοι όχι μόνο του Άρη, αλλά πολλών ακόμα ομάδων της πόλης και της πρωτεύουσας.

Στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο φίλος του Άρη δεκάδες κάτοικοι της Θεσσαλονίκης έχουν αφήσει ένα κερί, ένα σημείωμα, ένα κασκόλ ή μια μπλούζα της ομάδας τους για να αποχαιρετήσουν ένα παιδί που έπεσε θύμα τυφλής οπαδικής βίας.

Ένα από αυτά όμως ξεχωρίζει. Ξεχωρίζει τόσο πολύ, που μόνο ως συγκλονιστικό μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς δηλώνει την αγανάκτηση για τη δολοφονική δράση των χούλιγκαν, που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ πήγε στο σχολείο που είναι απέναντι από τα σκαλιά όπου δολοφονήθηκε ο 19χρονος, κρέμασε ένα κασκόλ του «Δικεφάλου» και άφησε ένα σημείωμα που ανέφερε: «Δε γυρνάς πίσω. Δεν ξαναπατάω γήπεδο. Τους σιχάθηκα. Σιχαθείτε τους και αγαπήστε τις ιδέες σας όχι τα γούστα τους».

Ένα άλλο σημείωμα, από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη, γράφει:

«Αλκιβιάδης ετών 18… Δολοφονήθηκε άνανδρα γιατί απάντησε τα αυτονόητο. Να μην ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του. Καλό ταξίδι Παλίκαρε».

Πηγή: zougla.gr