1 Φεβ 2022

Πάνος Νάτσης: Αυτό είναι το φορτηγό που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο


Τι δείχνουν οι προστατευτικές μπάρες

Εικόνες από το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξουργείο, που κόστισε τη ζωή στον Πάνο Νάτση, εξασφάλισε η εκπομπή T live. Σε αυτά τα φορτηγά, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, υπάρχουν προστατευτικές μπάρες που εμποδίζουν κάποιο αυτοκίνητο ή μηχανή να μπει στο κάτω μέρος σε περίπτωση σύγκρουσης.

Στο συγκεκριμένο φορτηγό όμως οι μπάρες φαίνεται ότι έχουν σπάσει γιατί εκεί προσέκρουσε η μηχανή που οδηγούσε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης. Πάνω στις μπάρες υπάρχει και ένα μαύρο σημάδι από τα λάστιχα της μηχανής του ηθοποιού. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή ήταν όρθια κατά τη σύγκρουση, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες που επικαλέστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου, οι μπάρες είχαν πέσει στο οδόστρωμα μετά το τροχαίο αλλά -άγνωστο πώς- τοποθετήθηκαν και πάλι πάνω στο φορτηγό. Η αστυνομία, μεταξύ άλλων, θα ερευνήσει αν βρίσκονταν στο σωστό ύψος.

Πάνος Νάτσης: Τι έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή

Πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και το σώμα εντόπισε ο ιατροδικαστής στη σορό του Πάνου Νάτση, που σκοτώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με το Star η σορός του έφερε βαρύτατες κακώσεις κεφαλής και θώρακα, σπασμένο πόδι και είχε συρθεί στο έδαφος, καθώς η δεξιά πλευρά του σώματός του είχε εκδορές. Ο ιατροδικαστής εκτιμά επίσης ότι ο ηθοποιός πιθανόν φορούσε κράνος, αλλά είτε ήταν παλιό, είτε δεν ήταν δεμένο.

Πηγή: newsbeast.gr