23 Ιαν 2022

Μαντώ – «Σκιές & Χρώματα»: Νέο single και music video


Μαντώ – «Σκιές & Χρώματα»

Νέο single και music video από το album «Βραδινές Διαδρομές»

 Η Μαντώ μας ταξιδεύει σε «Σκιές & Χρώματα» του έρωτα, μέσα από το ομότιτλο τραγούδι που περιλαμβάνεται στο πρόσφατο νέο album της, «Βραδινές Διαδρομές» και συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video.

Το «Σκιές & Χρώματα» είναι ένα γεμάτο ρομαντισμό και νοσταλγία τραγούδι για το μετέπειτα του χωρισμού και την απώλεια που δύσκολα ξεπερνιέται, με το οποίο η Μαντώ μας χαρίζει μία ερμηνεία ψυχής. Η ίδια υπογράφει τους στίχους, καθώς και τη μουσική μαζί με τον Αντώνη Σκόκο. Την παραγωγή έκανε ο Γιάννης Δόξας.

Η ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του τραγουδιού μεταφέρεται στις οθόνες μας υπό το σκηνοθετικό πρίσμα του Σεραφείμ Ντούσια, γνωστού από τις κινηματογραφικές δουλειές του στα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα ITV, Channel 5 και Warner Bros TV, καθώς και το CNN Greece. Μέσα από το music video η Μαντώ μας μεταφέρει την εκ βαθέων εξομολόγηση του «Σκιές & Χρώματα», έχοντας ως σκηνικό τον επιβλητικό χώρο του ιστορικού ξενοδοχείου «Μπάγκειον» στην Ομόνοια.

Το «Σκιές & Χρώματα» είναι το πρώτο τραγούδι του δίσκου «Βραδινές Διαδρομές» που οπτικοποιείται και αποτελεί το νέο του single, μετά το ντουέτο «Του Ονείρου Πειρατές» με τον ΝΙΝΟ Ξυπολιτά και το «Χριστούγεννα Χωρίς Εσένα», τα οποία «μάγεψαν» το κοινό. Το album περιλαμβάνει 12 ολοκαίνουργια τραγούδια με κοινή θεματική τον ανεκπλήρωτο έρωτα και κυκλοφορεί από την Panik Platinum.

Δείτε το music video: