22 Ιαν 2022

Κάτω Πατήσια: Έρευνα και για βιασμό δεύτερης ανήλικης από τον ιερέα


Ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα καλέσει την συγκεκριμένη κοπέλα για κατάθεση

Το ενδεχόμενο ο ιερέας που συνελήφθη για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού που ήταν μαθήτρια του στο κατηχητικό της ενορίας στα Κάτω Πατήσια, να έχει κακοποιήσει σεξουαλικά και άλλα κορίτσια εξετάζουν οι Αρχές. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μπούσιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι δικαστικές Αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί από την υποδιεύθυνση ανηλίκων ότι κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της συγκεκριμένης καταγγελίας ανακαλύφθηκε ότι υπάρχει και ένα δεύτερο κορίτσι, το οποίο πλέον είναι ενήλικο, το οποίο είχε πέσει και αυτό θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο ιερέα.

Το περιστατικό είχε συμβεί όταν και εκείνο το κορίτσι ήταν ανήλικο, δηλαδή πριν από μερικά χρόνια. Την Τρίτη που θα απολογηθεί ο κατηγορούμενος ιερέας, ο ανακριτής θα αποφασίσει αν θα καλέσει την συγκεκριμένη κοπέλα για κατάθεση.

«Δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς» έλεγε ο ιερέας στην ανήλικη

«Μου έλεγε ότι δεν είναι μόνο ο πνευματικός μου πατέρας, ότι μπορώ να τον βλέπω και σαν πατέρα μου κανονικό, ότι μπορώ να τον εμπιστευτώ για όλα, για τα μυστικά μου αλλά και για τα ερωτικά.

Ό,τι γίνεται μένει εδώ για τους δυο μας και δεν το λες πουθενά, γιατί δεν θα σε πιστέψει κανείς και θα εκτεθείς και εσύ και η οικογένειά σου”, μου έλεγε» υποστήριξε το κορίτσι στην κατάθεσή του, σύμφωνα με την εκπομπή TlIve.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, μια μέρα ζήτησε από το κορίτσι να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία. Τότε, στις αρχές του 2019, ήταν περίπου 13 ετών. Το παιδί έστειλε τη φωτογραφία και έστειλε και ο ιερέας δική του άσεμνη φωτογραφία.

Πηγή: newsbeast.gr