29 Ιαν 2022

Σύρος: Ξέχασε τα χρήματά του στο ATM, αλλά στάθηκε τυχερός γιατί ο ρέφερι δεν σφύριξε αμέριμνα


Μια καλή πράξη που δεν συνηθίζεται έγινε στην Ερμούπολη

Στην Σύρο ένας άνδρας πήγε να κάνει ανάληψη χρημάτων από ATM σε τράπεζα της Ερμούπολης και μόλις στάθηκε μπροστά από το μηχάνημα βρήκε… λεφτά. Γρήγορα αντιλήφθηκε πως το ποσό άνηκε στον προηγούμενο χρήστη του μηχανήματος.

Έτσι, αποφάσισε να μπει στο υποκατάστημα, να παραδώσει τα χρήματα και να ενημερώσει για το τί ακριβώς συνέβη μήπως και βρεθεί ο άνθρωπος στον οποίον άνηκαν, αναφέρει η ιστοσελίδα Cyclades24.gr. Το ποσό δεν ήταν μεγάλο, αλλά σημασία έχει πως αυτό που έκανε ο άνδρας δεν συνηθίζεται. Την καλή πράξη έκανε το πρωί της Παρασκευής (28/1) ο διαιτητής της ΕΠΣ ΚυκλάδωνΓιάννης Ζαράνης.

Μάλιστα, ακολούθησε κι ένα δημόσιο ευχαριστώ από τον άνθρωπο που ξέχασε τα χρήματα. «Σήμερα το πρωί είχα μια απερισκεψία σε ένα ΑΤΜ τραπέζας… έκανα ανάληψη χρημάτων και ξέχασα τα χρήματα στο ΑΤΜ. Ο επόμενος που πήγε βρήκε τα χρήματα και τα παρέδωσε στην τράπεζα…κίνηση που στις μέρες μας σπανίζει και θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως μέσα απ την καρδιά μου πιο πολύ για την ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ…παρά για τα χρήματα», ανέφερε ο Παναγιώτης Μώτος που ξέχασε τα λεφτά στο ATM.

newsbeast.gr