22 Οκτ 2021

Το Περιβόλι του Ουρανού και πάλι κοντά μας για 5η χρονιά !!


Στο περιβόλι της καρδιάς μας και φέτος… και για 5η συνεχή χρονιά επιτυχίας

Χρήστος Νικολόπουλος, Πίτσα Παπαδοπούλου, Στέλιος Διονυσίου, Ελεάνα Παπαϊωάννου

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 23 Οκτωβρίου

Το Mikrofwno.gr και το Events Promotion For You παρευρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το επιτυχημένο σχήμα καλλιτεχνών που για 5η συνεχή χρονιά θα μας χαρίζει όμορφες στιγμές διασκέδασης και κεφιού.  Το Περιβόλι του Ουρανού, το ιστορικό μαγαζί της Πλάκας,  στο περιβόλι της καρδιάς μας, στέκι κεφιού, χαράς, γνήσιου λαϊκού τραγουδιού και αυθεντικής διασκέδασης είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και φέτος.

Ο κορυφαίος  Έλληνας λαϊκός συνθέτης και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού με τα αμέτρητα τραγούδια του, θησαυρούς του ελληνικού τραγουδιού, Χρήστος Νικολόπουλος.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου που με τις ερμηνείες της καθηλώνει το κοινό και το πλημμυρίζει συναισθήματα με όλη αυτή τη δύναμη της φωνής και της ψυχής της που βγαίνουν στα τραγούδια της !

Ο Στέλιος Διονυσίου που υπηρετεί, με την γνήσια ξεχωριστή,  λαϊκή φωνή του και με τη χροιά της οικογένειας  Διονυσίου, τόσο πετυχημένα το ελληνικό λαϊκό τραγούδι!

Το  νέο μέλος της παρέας η Ελεάνα Παπαϊωάννου που από τα  πρώτα της βήματα μέχρι και σήμερα ξεχώρισε για τη φωνή και το ταλέντο της, τραγουδώντας με το δικό της μοναδικό στυλ!

Εξαιρετικές φωνές, πλούσιο ρεπερτόριο, αγαπημένα τραγούδια στο περιβόλι της καρδιάς μας, κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.

Το Περιβόλι του Ουρανού, ανανεωμένο και καλόγουστο  εκτός από ένα υπέροχο πρόγραμμα προσφέρει και ένα εξαιρετικά ποιοτικό φαγητό με γεύσεις που ξεχωρίζουν, φτιαγμένο με μεράκι και φροντίδα.

Στο Περιβόλι του Ουρανού σας περιμένουμε σαν τον παλιό καλό καιρό… να γίνουμε και αυτό το χειμώνα μια μεγάλη παρέα.
 
Χρήστος, Πίτσα, Στέλιος, Ελεάνα... με τραγούδια βγαλμένα απ´ το περιβόλι της καρδιάς μας ! 
Εμείς σας έχουμε φωτογραφικό υλικό,δηλώσεις των καλλιτεχνών καθώς και ένα μικρό δείγμα του πολύ ωραίου προγράμματος που έχουν ετοιμάσει για εσάς. 

Το Περιβόλι του Ουρανού Λυσικράτους 19, Πλάκα Τηλ: 2103235517

Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο βράδυ & Κυριακή μεσημέρι.


Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you