21 Ιουλ 2021

The Enforcer: Έφυγε ο Μπαντέρας συνεχίζονται τα γυρίσματα Θεσσαλονίκη

Η λήξη της κινηματογράφησης ολοκληρώνεται την τελευταία ημέρα του Ιουλίου


Π
λώρη» το πλατό του νέου «Indiana Jones 5» έβαλε ο Αντόνιο Μπαντέρας αφού ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για των σκηνών που συμμετέχει στην ταινία The Enforcer.

Τα γυρίσματα για την ταινία «The Enforcer» στη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται κανονικά, με την παραγωγή να έχει μετακινηθεί από την Τρίτη (20/7) στην Περαία, όπου και θα εγγράψει σκηνές και σήμερα, με τη συμμετοχή των υπολοίπων πρωταγωνιστών του καστ. Η λήξη της κινηματογράφησης έχει καθοριστεί για την 31η Ιουλίου.

Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ Αντόνιο Μπαντέρας όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη μετά από μια συμφωνία, που έκλεισε τις προηγούμενες ημέρες για ένα ρόλο-έκπληξη στο νέο «Indiana Jones», αφού ολοκλήρωσε τις σκηνές, στις οποίες συμμετέχει στο «The Enforcer».

Ο ηθοποιός είχε αφιχθεί στην πόλη στις 25 Ιουνίου, ενώ το πρώτο «take» της ταινίας, είχε γίνει στα γυρίσματα της Δευτέρας 28 Ιουνίου, στη Μίκρα.

Ο Αντόνιο Μπαντέρας θα προστεθεί στο άμεσο μέλλον στο καστ της μεγάλης αμερικανικής παραγωγής περιπέτειας του «Indiana Jones», καθώς είναι σε εξέλιξη τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας, με πρωταγωνιστή τον θρυλικό εξερευνητή αρχαιολόγο, τον οποίο υποδύεται για ακόμα μια φορά ο Χάρισον Φορντ. Στην παραγωγή είναι πάλι ο Στίβεν Σπίλμπεργκ.

πηγή: newsbeast.gr