8 Ιουλ 2021

Νίκος Βέρτης: Κλείνει το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται -Θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα, μόνο για εμβολιασμένους


Αυλαία ρίχνει για το επερχόμενο τριήμερο το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης.

Το γνωστό νυχτερινό μαγαζί αποφάσισε ότι δεν θα λειτουργήσει λόγω των μέτρων που αποφασίστηκαν από την κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας. Οπως εξηγεί η ανακοίνωση, οι κανονισμοί δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του νυχτερινού κέντρου, που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, δίνοντας ραντεβού για το επόμενο τριήμερο.

Το νυχτερινό μαγαζί αναφέρει ότι αναμένεται να επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα, όπου θα επιτρέπεται η χωρητικότητα του 60% σε εμβολιασμένους ή προσφάτως νοσήσαντες.


Η ανάρτηση του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης:

Μετά την πολύ όμορφη έναρξή μας και το πρώτο δυναμικό τριήμερο που διανύσαμε, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε πως για το ερχόμενο τριήμερο το YTON the music show δεν θα λειτουργήσει, προσπαθώντας να σεβαστεί τα μέτρα, όσο το δυνατόν αυτό είναι εφικτό σε αυτή την αλλοπρόσαλλη εποχή που ζούμε. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση ούτε την κυβέρνηση ούτε την υγεία κανενός, αφού το ΥΤΟΝ χαρακτηρίζεται για τη σοβαρότητά του ως χώρος αναψυχής.

Ο τρόπος που είναι δομημένοι οι κανονισμοί για αυτές τις ημέρες όμως εν τέλει δεν καθιστούν βιώσιμη τη λειτουργία του καταστήματος, γι' αυτό και θα δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, που θα αλλάξουν οι κανονισμοί και θα επιτραπεί κατά 60% σχεδόν της χωρητικότητας των καταστημάτων, όπως μαθαίνουμε, έστω μόνο με εμβολιασμένους ή και προσφάτως νοσήσαντες.


Μας θλίβει πολύ το γεγονός ότι η ζήτηση στα τηλεφωνικά μας κέντρα μετρά χιλιάδες κρατήσεις κι εμείς αναγκαζόμαστε κατά κάποιον τρόπο να κλείσουμε την επιχείρησή μας, που απασχολεί προσωπικό άνω των 200 ατόμων. Δεν ξέρουμε πραγματικά πώς να αντιμετωπίσουμε όλο αυτό που συμβαίνει και δεν έχουμε το δικαίωμα να σας κατευθύνουμε στο τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας, καθώς είναι δικαίωμα του καθενός…

Ήταν συγκινητική η ενέργεια και η αύρα σας αυτές τις ημέρες που επαναλειτουργήσαμε, είδαμε και νιώσαμε τη μεγάλη ανάγκη όλων μας στην ψυχαγωγία και στην ανθρώπινη επαφή… Και επειδή πολλοί μας ρωτάτε καθημερινά, σας λέμε πως «Ναι, εμείς εμβολιαζόμαστε», διότι θέλουμε να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα και σε αυτό που ξέρουμε να κάνουμε, ελπίζουμε πολύ σύντομα κι εσείς!

Πηγή: iefimerida.gr