17 Φεβ 2021

Τουρκία: Έβγαλε selfie με την έγκυο γυναίκα του και την έριξε στον γκρεμό για να πάρει χρήματα από την ασφάλεια


Αρνείται όλες τις κατηγορίες ο 40χρονος - Η 32χρονη έχασε τη ζωή της δύο μήνες πριν γεννήσει

Ο ανθρώπινος νους δυσκολεύεται να χωρέσει αυτό που έκανε ο 40χρονος Hakan Aysal. Ο άνδρας έβγαλε selfie στην άκρη ενός βράχου με την 7 μηνών έγκυο σύζυγό του, την 32χρονη Semra Aysal ενώ έκαναν διακοπές στην Τουρκία και λίγα λεπτά μετά την έσπρωξε στον γκρεμό!

Ο λόγος της δολοφονίας, που έγινε το 2018, ήταν η επιθυμία του Hakan να πάρει τα λεφτά από την ασφάλεια ζωής.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε ο εισαγγελέας στη δίκη ο κατηγορούμενος οδήγησε τη γυναίκα του στον βράχο προκειμένου να είναι ερημικά και να μην δει κανείς τι έκανε.

Όμως τα σχέδιά του για είσπραξη των χρημάτων από την ασφάλεια ζωής χάλασαν όταν ξεκίνησε έρευνα για τον χαμό της άτυχης 32χρονης, που πέθανε μαζί με το αγέννητο παιδί της.

«Η οικογένειά μας είχε καταστραφεί και εκείνος δεν ήταν καθόλου στενοχωρημένος. Η αδερφή μου δεν ήθελε καθόλου τα δάνεια. Παρόλα αυτά όταν πέθανε μάθαμε ότι εκείνος είχε βγάλει τρία δάνεια στο όνομά της» είπε ο αδερφός της Semra, Naim Yolcu.

Ο 40χρονος είπε στο δικαστήριο ότι είχε πάντα ασφάλεια ζωής γιατί ήταν λάτρης των extreme sports. Αρνήθηκε τις κατηγορίες και είπε: «Βγάλαμε φωτογραφία, η γυναίκα μου έβαλε το κινητό στην τσάντα της και μετά μου ζήτησε να της το δώσω. Σηκώθηκα και την άκουσα να ουρλιάζει. Όταν γύρισα να δω είχε πέσει, δεν την έσπρωξα».

Οι έρευνες για τη δολοφονία στην Τουρκία συνεχίζονται.

Πηγή: newsbeast.gr