27 Μαΐ 2020

SPICY AUDIOBOOK RELEASE: Βαλεντίνα Κόρδη_"Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού"

Η SPICY, Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ AUDIOBOOK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ ΚΟΡΔΗ
AUDIOBOOK

«Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού: Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς αλλά και της ομάδας σου»

Είναι ένα βιβλίο για σένα που αντιλαμβάνεσαι ότι, για να κατακτήσεις οτιδήποτε στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου και να ζεις μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, θα πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον τρόπο της σκέψης σου και να αναζητήσεις εκεί την παρακίνηση που θα σε φτάσει στην κορυφή, αλλά και να ανακαλύψεις τα νοητικά εμπόδια που ο ίδιος βάζεις στον εαυτό σου και σαμποτάρεις την επιτυχία σου.
Το βιβλίο αυτό είναι για σένα που επιθυμείς να:
  • Αποκτήσεις υψηλή αυτοπεποίθηση ως επαγγελματίας.
  • Να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή.
  • Να ξέρεις πώς θα παρακινήσεις ανά πάσα στιγμή τον εαυτό σου, ώστε να έχεις υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα.
  • Να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα σε οδηγούν στην επιτυχία.
  • Να αποκτήσεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ομάδας, ακόμη κι αν είσαι νέος σε αυτόν τον ρόλο.
  • Να επικοινωνείς αποδοτικά με τους άλλους στο εργασιακό περιβάλλον, και να χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους.
  • Να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον, που θα «δουλεύει» για σένα και τους συνεργάτες σου και, τελικά,...
  • Να κάνεις την επιτυχία αναπόφευκτη.

Βρείτε το εδώ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα!Λίγα λόγια για τη Βαλεντίνα Κόρδη

Η Βαλεντίνα Κόρδη είναι Προπονήτρια Τρόπου Σκέψης & Υψηλής Απόδοσης, και Διεθνής Ομιλήτρια. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στον Βόλο. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Newport University της Καλιφόρνια, των ΗΠΑ, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το City Unity του University of Seattle, και έκανε εκτενείς πιστοποιημένες σπουδές στο Mindset Coaching. Εργάστηκε για 15 χρόνια ως Στέλεχος Διοίκησης Επιχειρήσεων σε πολυεθνικές εταιρείες.
Τα τελευταία 9 χρόνια έχει βοηθήσει, παγκοσμίως, Επιχειρηματίες, Στελέχη, και Ομάδες Εργασίας να πετύχουν τους επαγγελματικούς και εταιρικούς τους στόχους, μέσα από την αλλαγή του τρόπου σκέψης και συμπεριφοράς τους στην εργασία, η οποία στηρίζεται στην εύρεση των πραγματικών, βασικών, και προσωπικών ανθρώπινων κινήτρων που υποκινούν τον καθέναν από εκείνους που προπονεί και έτσι κάνει για αυτούς την επιτυχία τους αναπόφευκτη. 


The Spicy Effect SA
62, Salaminos Str. & Sof. Venizelou, 15232, Chalandri