26 Φεβ 2020

Γιώργος Λιβάνης: Το νέο του τραγούδι, οι live εμφανίσεις και η συμμετοχή σε show!Μία άκρως δημιουργική περίοδο διανύει ο Γιώργος Λιβάνης, καθώς ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, συνεχίζει τις επιτυχημένες live εμφανίσεις του και θα συμμετέχει σε τηλεοπτικό show!

Λίγους μήνες μετά την επιτυχία «Έλα Απόψε», που αγαπήθηκε από το κοινό και ξεχώρισε στις ραδιοφωνικές συχνότητες, ο ταλαντούχος και αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής θα κυκλοφορήσει σύντομα, από την Panik Platinum, το νέο του single, που σίγουρα θα μας εκπλήξει!

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιβάνης συνεχίζει, στο πλευρό του Θοδωρή Φέρρη, τις sold out εμφανίσεις τους στην Θεσσαλονίκη. Με τα προσωπικά του hits, τις δυνατές του ερμηνείες και τη σκηνική του παρουσία, βάζει τη δική του «σφραγίδα» στο άκρως ανεβαστικό σχήμα του «Barbarella Live Party», κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Τέλος, ο Γιώργος Λιβάνης προετοιμάζεται και για τη συμμετοχή του στο show «Just The 2 Of Us», που θα κάνει πρεμιέρα στο Open στις αρχές Μαρτίου, όπου θα ενώσει τη φωνή του με τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη.


2020 PANIK PLATINUM