7 Φεβ 2020

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ “25 ΧΡΟΝΙΑ” !

Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι έκανε πρεμιέρα…”
lightX.png
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 25 χρόνων πορείας στο χώρο της ελληνικής μουσικής, ο μεγάλος Έλληνας μουσικοσυνθέτης παρουσίασε για πρώτη φορά τις επιτυχίες του πάνω στην σκηνή.
Την Πέμπτη 6/2 έκανε την πρεμιέρα του στην Οδό Λυσίου στην Πλάκα.
oloi.jpeg
Πλήθος καλλιτεχνών, φίλων και απλού κόσμου τίμησε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο απολαμβάνοντας ένα υπέροχο πρόγραμμα γεμάτο, κλασσικά πλέον, λαϊκά τραγούδια που ο κόσμος αγάπησε από την πρώτη στιγμή.
IMG_0174.jpeg
Το όνομά του άλλωστε είναι σφραγίδα επιτυχίας για κάθε τραγούδι που δημιουργεί.
kyriak.jpeg
Παρ’ότι ο ίδιος διακρίνεται από μια βαθιά σεμνότητα και ήθος, δεν ακολουθεί την λογική του lifestyle, κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν φιλοξενείται στις κοσμικές στήλες, σύσσωμο το καλλιτεχνικό στερέωμα παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του και συμμετείχε στο νέο του βήμα. 
papthanks.jpeg
Όπως άλλωστε λένε όλοι “Επιτέλους, το αποφάσισε…! Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους του βρέθηκαν ο επί σειρά ετών συνεργάτης του Ηλίας Φιλίππου, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Δημήτρης Γιώτης, ο Χρήστος Χολίδης, ο Χάρης Κωστόπουλος, ο Βασίλης Δήμας, ο Νικηφόρος και ο Γιώργος Λιβάνης. Στη μουσική παράσταση συμμετέχουν οι Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Μαρία Ιωαννίδου, Χάρης Χαλαμούτης και ως guest star ο Κώστας Καραφώτης. Από την προηγούμενη Πέμπτη και κάθε Πέμπτη θα βρίσκονται εκεί για να ταξιδέψουμε μαζί τους σε μία υπέροχη μουσική διαδρομή. 
Adjustments (3).jpeg
dimas.jpeg
giotis.jpeg
IMG_0211.jpeg
IMG_0226.jpeg
kostop.jpeg
livanis.jpeg
nikif:livanis.jpeg
stamgom.jpeg
stamgon.jpeg
gon.jpeg
xolidis.jpeg