30 Μαρ 2019

Νίκος Βέρτης Sold out οι εμφανίσεις του στο Sala Palatului της Ρουμανίας !

Αποθέωσαν τον Νίκο Βέρτη στη Ρουμανία!
Περισσότεροι από  15.000 θεατές παρακολούθησαν τις 3 sold out συναυλίες που έδωσε ο δημοφιλής καλλιτέχνης στο Βουκουρέστι. 
Το Μέγαρο Μουσικής της Ρουμανικής πρωτεύουσας, Sala Palatului κατακλύστηκε από κόσμο κάθε ηλικίας που ταξίδεψαν νοερά με τα τραγούδια του και τη μουσική του.
‘’Η μουσική ενώνει χώρες, λαούς και κουλτούρες ‘’τόνισε ο Νίκος Βέρτης  ο οποίος ταξίδεψε την ελληνική γλώσσα και τη μουσική του στη Ρουμανία και αγαπήθηκε από τον κόσμο.
Όπως δήλωσε ο δημοφιλής Έλληνας καλλιτέχνης στη δημοσιογράφο του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1,Χριστίνα Παπαδημητροπούλου που βρέθηκε στο Βουκουρέστι, ήταν έκπληξη ακόμα και για τον ίδιο και την ομάδα του η αποδοχή και η αποθέωση που γνώρισε στη Ρουμανία. 

Τόνισε μάλιστα, πως όλη η αναγνώριση της δουλειάς του οφείλεται στο διαδίκτυο που ταξιδεύει την ελληνική μουσική πέρα από τα σύνορα κι αυτό τον γεμίζει με ακόμα περισσότερη ευθύνη για ποιοτικές παραγωγές απέναντι στο κοινό.
Μάλιστα η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του Νίκου Βέρτη ήταν τόσο μεγάλη που ενώ ήταν προγραμματισμένες 2 συναυλίες, η παραγωγή του Μεγάρου Μουσικής διοργάνωσε και τρίτη συναυλία.


Τα τραγούδια του μετρούν εκατομμύρια views στο You Tube με το ‘’Θέλω να με νιώσεις’’ σε μουσική Δημήτρη Δέκου και στίχους Ρένας Κάμαρη πρόσφατα να ξεπερνάει τις 100 εκατομμύρια προβολές.
Ο Νίκος Βέρτης ,που ανήκει στο δυναμικό της Heaven Music, συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ The Music Show, κάθε Σάββατο και Κυριακή. Επίσης έχει ακόμα μια συναυλία στο Ισραήλ στις 19/6