31 Ιαν 2019

Ήρθε για να αλλάξει τις Τετάρτες το πιο Δυνατό σχήμα στο LA RED CAFE !


Το πιο δυνατό σχήμα της Αθήνας έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά της νυχτερινής διασκέδασης, στο La Red !
Το πετυχημένο σχήμα από τις «Μούσες» με τους Χρήστο Πάζη και  Γιάννη Τάσσιο ξαναζωντανεύει κάθε Τετάρτη και προσφέρει κέφι και διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μαζί τους εμφανίζονται οι καταξιωμένοι τραγουδιστές Άντζελα Βάγια, Νίκος Τζούμας που έχουν αφήσει και αυτοί με τη σειρά τους το δικό τους στίγμα στην νυχτερινή ζωή αλλά και η ανερχόμενη Δήμητρα Μυλωνά.
Το μαγαζί την προηγούμενη Τετάρτη ήταν γεμάτο από κόσμο που είχε έρθει από νωρίς για να απολαύσει το σχήμα που είχε αφήσει εποχή στην νυχτερινή Αθήνα και να ακούσει τις επιτυχίες τους.

Ο χορός και ο λουλουδοπόλεμος άρχισαν από νωρίς και κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα δίνοντας το έναυσμα για επιτυχημένες βραδιές διασκέδασης στο γνωστό στέκι του Δημήτρη Μεσούλα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει αναλάβει ο ταλαντούχος μαέστρος Γιώργος Μαραγκός, ενώ τους καλλιτέχνες συνοδεύουν οι πετυχημένοι μουσικοί  Παναγιώτης Τερζίδης στο μπουζούκι και ο Βαλάντης Μπέκος στο κλαρίνο.

Η βραδιά της απόλυτης διασκέδασης ανήκει πλέον κάθε Τετάρτη στο La Red café, Πέτρου Ράλλη 464.

Μην το χάσετε !!