2 Νοε 2018

Νίκος Βέρτης "Yton the music show" : 3η σεζόν επιτυχίας! Έναρξη εμφανίσεων: Παρασκευή 9 Νοεμβρίου

Νίκος Βέρτης  - ΥΤΟΝ the music show
Κάθε χρόνο μια μουσική παράσταση με ποιότητα και ποικιλία. Κάθε χρόνο και μια έκπληξη με όλα τα είδη μουσικής από την pop, την rock και κυρίως την λαϊκή μουσική. Κάθε χρόνο μια νέα εμπειρία ή καλύτερα μια εμπειρία που αν την έχεις ζήσει μια φορά θέλεις σίγουρα να την ξαναζήσεις.

Μετά από δύο σεζόν και πάνω από 300.000 θεατές ο Νίκος Βέρτης έρχεται για τρίτη χρονιά και υπόσχεται να κάνει αυτό που τόσο καλά ξέρει να μετατρέπει το YTON the music show σε μια μουσική όαση.
 Εικόνες, μελωδίες και ήχοι που εντυπωσιάζουν και μαγεύουν, μια ορχήστρα που αποτελείται από μεγάλο αριθμό ατόμων και που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί πλήρης συμφωνική αφού τίποτα δεν της λείπει τόσο από την μεγάλη ποικιλία μουσικών οργάνων όσο και από την ποιότητα των μουσικών της.
 Είναι ένας καλλιτέχνης που σέβεται το κοινό του και όπως υποστηρίζει ο ίδιος στις συνεντεύξεις του «ο καλλιτέχνης κρίνεται από τις ζωντανές του εμφανίσεις».

Όσο για εκείνους με τους οποίους συνεργάζεται, είναι όλοι τους καλλιτέχνες που θαυμάζει. Μεταξύ αυτών, φέτος στο πλευρό του για δεύτερη φορά είναι ο Κωνσταντίνος Κουφός αφού εχούν ξανασυνεργαστεί στο Κέντρο Αθηνών. Ένας νέος καλλιτέχνης που από το ξεκίνημά του σημείωσε μεγάλες επιτυχίες όπως το "Η πιο ωραία στην Ελλάδα".
 Ο πολλά υποσχόμενος, ταλαντούχος και νικητής του περσινού Dancing With The Stars, Βαγγέλης Κακουριώτης που βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαζί του.
 Το ανερχόμενο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη Decho.
 Το λαϊκό ρεπερτόριο πλαισιώνουν η Μορφούλα Ιακωβίου, η Σοφία Αρβανιτίδου και η Κική Σαββίδου ενώ το pop ρεπερτόριο συμπληρώνεται από την Animado και την Χάρις Σάββα.
 Τις εντυπωσιακές χορογραφίες επιμελείται η Ολυμπιονίκης Ελίνα Ανδριόλα.

 Την σκηνοθεσία και το «στήσιμο» της παραγωγής με τα τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υπογράφουν οι εταιρίες Theama & Entertainment production.

ΥΤΟΝ the music show κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις και αυτή τη σεζόν με τον Νίκο Βέρτη.

ΥΤΟΝ the music show
 Πέτρου Ράλλη 38
 Τηλ. Κρατήσεων: 2103453139
 Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή