11 Ιουν 2018

Λαμπερό φινάλε για τον Νίκο Βέρτη στο Yton The Music Show !

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη σεζόν που κράτησε 7 και πλέον μήνες, ο Νίκος Βέρτης έκανε το μεγάλο φινάλε του στο YTON The Music Show ,τον ωραιότερο χώρο της Ευρώπης την Κυριακή 10 Ιουνίου.

Η επιτυχία που σημείωσε και φέτος ήταν εξαιρετική με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά το μαγαζί κάθε Σάββατο και Κυριακή.
 Χθες βράδυ λοιπόν, το νυχτερινό κέντρο ήταν κατάμεστο από τον κόσμο που προσήλθε από νωρίς προκειμένου να απολαύσει για τελευταία φορά για αυτή την σεζόν τον αγαπημένο του καλλιτέχνη.
 Ο Νίκος Βέρτης ευδιάθετος όπως πάντα απογείωσε το κέφι στα ύψη με τις παλιές και τις νέες επιτυχίες του αποζημιώνοντας το κοινό του και εισπράττοντας το θερμότερο χειροκρότημα του.
 Η διασκέδαση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν και να τραγουδούν μαζί του όλες τις επιτυχίες του.
Μία πολύ όμορφη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Νίκος Βέρτης προσκάλεσε στην πίστα τον Θέμη Αδαμαντίδη και τον Γιώργο Μαζωνάκη για να τραγουδήσουν μαζί συνοδεύοντάς τους υπό τους ήχους του μπουζουκιού του και ξεσηκώνοντας για τα καλά τους θαμώνες.
Προς το τέλος της βραδιάς ανέβασε στη σκηνή όλους τους νέους καλλιτέχνες που τον πλαισίωσαν ,οι οποίοι τραγούδησαν ο καθένας χωριστά δικές τους επιλογές τραγουδιών, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα αποτελούμενη από τους χορογράφους οι οποίοι συνέβαλαν και αυτοί στην επιτυχημένη σεζόν.
 Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο ήταν ο Ηλίας Ψινάκης που καθόταν παρέα με τη Μαρίνα Βερνίκου, ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει συνθέσει πολλές από τις επιτυχίες του Νίκου, η Σάσα Σταμάτη με τον Δημήτρη Μηλιόγλου, Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Θανάσης Βασιλάκος με τον Νίκο Παρασκευόπουλο, η Ράνια Κωστάκη, η Μάντυ Περσάκη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με τις φίλες της και ο Χρύσανθος Πανάς.
Ο Νίκος Βέρτης στο τέλος της βραδιάς αφού ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την στήριξή του όλους αυτούς τους μήνες, τους επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, ευχήθηκε καλό καλοκαίρι σε όλους, ανακοίνωσε τις εμφανίσεις του τον Αύγουστο στην Θεσσαλονίκη και ανανέωσε το ραντεβού του για το ερχόμενο φθινόπωρο.