25 Μαΐ 2018

Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Ευριπιώτη

Ο αγαπημένος ηθοποιός υποβλήθηκε σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.


Τα πάνω κάτω ήρθαν στη ζωή του Κώστα Ευριπιώτη από τη μία μέρα στην άλλη. Ενώ λοιπόν ο αγαπημένος ηθοποιός ετοιμαζόταν να ανέβει στη σκηνή του θεάτρου Αθηνά, με την παράσταση «Πολυτεχνίτης κι ερημοσπίτης», βρέθηκε ξαφνικά σε δημόσιο νοσοκομείο να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε στο κεφάλι και τον ανάγκασε να υποβληθεί εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso”.
Ο Κώστας Ευριπιώτης αντικαταστάθηκε μάλιστα στην παράσταση από τον Κωνσταντίνο Καζάκο.
«Στις πρόβες άρχισε να φαίνεται πως κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού είχε έντονους πονοκεφάλους και ξεχνούσε τα λόγια του ρόλου του. Έτσι χρειάστηκε να πάει στον γιατρό να δει τι συμβαίνει. Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια που έπρεπε να νοσηλευτεί και αμέσως να χειρουργηθεί. Καταλαβαίνετε ότι όταν συμβαίνουν τέτοια ξαφνικά με την υγεία μας, η αγωνία όλων φτάνει στο ζενίθ. Κι αυτό που μετράει πλέον δεν είναι η δουλειά, αλλά το πως θα ξεπεραστεί το πρόβλημα. Ο Κώστας είναι παλικάρι», ανέφερε στην εφημερίδα καλά πληροφορημένη πηγή.
Όπως ανέφερε ο ίδιος άνθρωπος στην “Espresso”, η επέμβαση του Κώστα Ευριπιώτη πήγε καλά. Ο ηθοποιός ωστόσο θα χρειαστεί, ωστόσο, να παραμείνει στο νοσοκομείο για ένα διάστημα κι έπειτα στο σπίτι να αναρρώσει. Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, ο Κώστας Ευριπιώτης ζήτησε από μόνος του να αποδεσμευτεί από την παράσταση προτού κάνει το χειρουργείο, γνωρίζοντας τη σοβαρότητα της κατάστασής του.
Πηγή: ant1news.gr