28 Φεβ 2018

Απονομή στον Γιάννη Πλούταρχο απο την Heaven Music !


Μία λαμπερή βραδιά γεμάτη πολύ μουσική πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στο Φωταέριο με αφορμή την απονομή του διπλά πλατινένιου δίσκου του Γιάννη Πλούταρχου με τίτλο «Πέρα απ’τα μάτια μου».
Ο κόσμος από νωρίς είχε γεμίσει ασφυκτικά το μαγαζί που τραγουδά αυτή την σεζόν ο αγαπημένος τραγουδιστής για να τον τιμήσει και να τον συγχαρεί για αυτή τη μεγάλη επιτυχία.
Την βραδιά άνοιξε ο παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος καλωσορίζοντας τον κόσμο σε αυτή την εκδήλωση και στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Γενικός Διευθυντής της Heaven κ.Σπύρος Σταμούλης ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον φίλο του και τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο.
Ο Σπύρος Σταμούλης κατόπιν καλωσόρισε τον Γιάννη Πλούταρχο στη πίστα ,ο οποίος αφού αποθεώθηκε από τον κόσμο και τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε την δισκογραφική του εταιρία αλλά και τον απλό κόσμο που από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του άλμπουμ έσπευσε να το αγοράσει και να το φέρει στην πρώτη θέση.
Στη συνέχεια αφού ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβασε στη σκηνή όλους τους συνεργάτες του δίσκου, στιχουργούς, συνθέτες και καλλιτέχνες, ακολούθησε η απονομή και οι σχετικές αναμνηστικές φωτογραφίες. 

Έφτασε η ώρα για τραγούδι και ο αγαπημένος τραγουδιστής συνοδευόμενος από την ορχήστρα του, ερμήνευσε μερικές από τις αγαπημένες επιτυχίες του ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από το κοινό
Η συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο Γιάννης Πλούταρχος ανέβασε στην πίστα τον γιο του ,Γιώργο Κακοσαίο, ο οποίος ερμηνεύοντας  ένα πολύ όμορφο τραγούδι σε σύνθεση δική του, εισέπραξε το θερμότερο χειροκρότημα και τις καλύτερες εντυπώσεις.
Τον Γιάννη Πλούταρχο τίμησαν με την παρουσία τους  η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου, ο στιχουργός Γιώργος Τσοπάνης, ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Φιλίππου με τη σύζυγό του, ο Αλέξης Σέρκος με την οικογένεια του, η Αγγελική Μακρυνιώτη , ο Λούκας Καραγιάννης - όλοι βασικοί συντελεστές του δίσκου. Επίσης των τίμησαν αρκετοί καλλιτέχνες όπως  η Πέγκυ Ζήνα με το σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Νίκος Μακρόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Λένα Παπαδοπούλου, οι Kings, οι Vegas, ο Πάνος Μυριάνθους, η Τάνια Καρρά και  οι ηθοποιοί από το «Γοργόνες και μάγκες» ……
Μάλιστα ο Γιάννης Πλούταρχος τραγούδησε με όλους τους καλλιτέχνες αγαπημένα τραγούδια χαρίζοντας στον κόσμο όμορφες στιγμές διασκέδασης.
Η βραδιά έκλεισε με τον αγαπημένο τραγουδιστή να ευχαριστεί τον κόσμο για την αγάπη του και την στήριξη του αλλά και την δισκογραφική του εταιρία για την εμπιστοσύνη.
Του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!!

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο απο την φανταστική βραδιά :