25 Ιαν 2018

Η Ασημίνα Ιγγλέζου φέρνει το καλοκαίρι μεσ’ τον χειμώνα (vid)



Η Ασημίνα Ιγγλέζου φόρεσε το μαγιό της στην ηλιόλουστη Κύπρο και προκάλεσε πανικό, αφού παρά τις χαμηλές θερμοκρασίες Ελληνίδα καλλονή δεν φοβάται να φορέσει μπικίνι και να φωτογραφηθεί στην καρδιά του χειμώνα, και να δώσει χαρά στα μάτια μας.
Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αλλά η Ασημίνα Ιγγλέζου αρνείται πεισματικά να αποχωριστεί τα καυτά μαγιό της.
AdTech Ad
Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, από την Κύπρο όπου βρέθηκε για επαγγελματικούς λόγους, έφερε το καλοκαίρι μέσα στον Γενάρη!
Αψηφώντας το κρύο και φορώντας αποκαλυπτικό μαγιό, μπήκε στην παγωμένη θάλασσα προς τέρψιν του ανδρικού κοινού. Αν και ο υδράργυρος έχει πάρει την κατιούσα, η εντυπωσιακή ξανθιά δεν δείχνει να πτοείται.
Εκείνο που δεν πέρασε απαρατήρητο εκτός από το αγαλματένιο σώμα της εκρηκτικής Ασημίνας ήταν τα trendy γυαλιά ηλίου της από το κατάστημα οπτικών «FashionLens». Πρόκειται για έναν ολοκαίνουργιο χώρο που άνοιξε πρόσφατα στην Λάρνακα, έναν χώρο όπου κυριαρχεί η μόδα, η μοναδικότητα, η εξυπηρέτηση και η επιστημονική προσέγγιση.
Δείτε τη στο το Facebook το Facebook II και στο Instagram
Απολαύστε το αγαλματένιο κορμί της, αφού η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες που δεν σταματάει να μας εντυπωσιάζει:


lifeviews.gr