27 Ιαν 2018

SAH : Eγκαίνια για την Βασίλισσα στην Αθήνα !

Ένα κοσμικό event στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Μαβίλη πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ.

Η Βασίλισσα SAH άνοιξε επίσημα τις πόρτες της και υποδέχτηκε γνωστούς και φίλους στα εγκαίνια της σε μια εντελώς διαφορετική βραδιά. 
Το mikrofwno.gr και το Events Promotion For You ήταν επίσημοι καλεσμένοι.
Ο χώρος αριστοκρατικός και άκρως επιβλητικός από νωρίς είχε ήδη γεμίσει με φίλους οι οποίοι απολάμβαναν τα υπέροχα cocktails,την άφθονη σαμπάνια και τις γεύσεις του φαγητού συνδυασμένες απόλυτα με την μεσογειακή αισθητική .

Και όλα αυτά συνοδευόμενα από την  υπέροχη live jazz μουσική του συγκροτήματος SERA BELLOS και καλεσμένους έκπληξη.
Το εστιατόριο SAH είναι ένα all  day restaurant που δημιουργήθηκε από τους Γιώργο Σαραφίδη και Θοδωρή Καραγκούνη στηριζόμενο στη μεσογειακή γαστρονομική παράδοση.

Από το πρωί μπορεί κανείς να απολαύσει ένα πλούσιο σε γεύσεις πρωινό,τις μεσημεριανές ώρας τα πιάτα της ημέρας επιλεγμένα από τον σεφ και το βράδυ να δοκιμάσει τις γεύσεις της απόλυτης Μεσογειακής κουζίνας,συνοδευόμενα πάντα από υπέροχα ποτά.
Αξίξει να σημειώσουμε ότι έχουν αρχίσει και θεματικές βραδιές σε μια υπέροχη μουσική σκηνή που φιλοξενεί επώνυμους καλλιτέχνες,νέες φωνές και γνωστούς dj’s.

Συγκεκριμένα  την Τρίτη ξεκινά ένα μουσικό ερωτικό ταξίδι με μελωδίες ξένου και ελληνικού ρεπερτορίου συνοδευόμενες στο πιάνο από τον Γιώργο Μαραγκό και τη φωνή της Ανδρομάχης.

Promotion by Greek Social Media - GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you 
Επιμέλεια : Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ