13 Δεκ 2017

Για μια …«Γυναικεία Υπόθεση» βρεθήκαμε στο ΓΚΑΖΙ LIVE (pics&vid)


Το Mikrofwno.gr & Events Promotion For You ήταν καλεσμένοι στην συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι τρεις μεγάλες κύριες του ελληνικού πενταγράμμου και σας μεταφέρουν τα όσα έγιναν με πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και βίντεο.
Ο Ηλίας Μαροσούλης πήρε πρώτος το λόγο και αφού καλωσόρισε τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε με έντονη συγκίνηση στην μακριά όσο και σημαντική συνεργασία του και με τις τρεις κυρίες από το ξεκίνημα του εκφράζοντας τη χαρά του που οι δρόμοι τους ξανασμίγουν σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας. «Η Μαρινέλλα είναι εκείνη – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – που με οδήγησε από τον θεατρικό στον μουσικό κόσμο».

Στην συνέχεια η Μαρινέλλα, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού, με τις αξεπέραστες ερμηνείες και το πάθος για τη δουλειά της, σημείωσε ότι η “Γυναικεία Υπόθεση” έρχεται στο ΓΚΑΖΙ LIVE ανανεωμένη. Μπορεί να μην αποκάλυψε τις εκπλήξεις της παράστασής τους όμως ανέφερε ότι «φτιάξαμε ένα πλούσιο και ιδιαίτερο πρόγραμμα με μεράκι και σεβασμό, όλες έχουμε ένα “μπαούλο” γεμάτο διαμαντάκια… » είπε επίσης με το χαρακτηριστικό χιούμορ της πως «δεν θα μας δείτε κρεμασμένες σε σχοινιά» και έδωσε το λόγο στην επόμενη .
Η Ελένη Βιτάλη, λιτή και ακριβής όπως πάντα νοιώθει γ’ αυτή τη συνεργασία «τυχερή γιατί μπορώ να παίρνω κάθε στιγμή νέα πράγματα.. Μαθαίνω να κάνω σιγόντα τώρα… Είναι ευλογία για μένα να είμαι στη σκηνή με δύο μεγάλες κυρίες του ελληνικού τραγουδιού. Είμαι 62 ετών και ακόμα μαθαίνω από τις δύο κυρίες που με πλαισιώνουν» – ενώ η Μαρινέλλα της απάντησε «Σε ρώτησε κανείς για την ηλικία σου; Τι να πούμε και μεις…» προκαλώντας το γέλιο των παρευρισκομένων.
Η Γλυκερία, πηγαία και άμεση, εξέφρασε τον σεβασμό της για την Μαρινέλλα και την Ελένη Βιτάλη καθώς «εισπράττω πολλά από το ταλέντο τους» και πρόσθεσε ότι «η “Γυναικεία Υπόθεση” στέκεται με σεβασμό απέναντι στο κοινό λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη σημερινή συγκυρία στον τόπο μας. Φτιάξαμε ένα πρόγραμμα με καλό λαϊκό τραγούδι και αγάπη για τον κόσμο που θα έρθει να μας καμαρώσει».
Μια μουσική παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε !!!!
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΣ & VIDEOS

Ακολουθεί το δελτίο τύπου…
ΕΝΑΡΞΗ: ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Τρεις μεγάλες φωνές.
Τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες.
Τρεις ξεχωριστές κυρίες του Ελληνικού τραγουδιού.
Μια «Γυναικεία Υπόθεση» στο ΓΚΑΖΙ LIVE
Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ξαναβρίσκονται μαζί και τη χειμερινή σεζόν.
Μια «Γυναικεία Υπόθεση» στο ΓΚΑΖΙ LIVE ,σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο σύγχρονους χώρους της Αθήνας που οι υποδομές του καλύπτουν τις πιο απαιτητικές μουσικές αλλά και θεατρικές παραγωγές.
Μαρινέλλα, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία..
Μοναδικές μουσικές διαδρομές στο ΓΚΑΖΙ LIVE με τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες,όπου η κάθε μία έχει ιδιαίτερο ύφος, μοναδικό ταλέντο και αξεπέραστες ερμηνείες.
Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία Υπόθεση» με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους, επιτυχίες που άφησαν εποχή,τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο..
Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία ,φέτος στο ΓΚΑΖΙLIVE.
Οι συστάσεις είναι περιττές για αυτές τις τρεις υπέροχες κυρίες.
Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της τη λέξη «μύθος». Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρας της,συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.
Η Ελένη Βιτάλη, η χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της ,αλλά κα της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, δονεί και συναρπάζει και με το ευρύ ρεπερτόριό της ξεσηκώνει τον κόσμο.
Η Γλυκερία, που έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού, θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια τηςγενιάς της. Σε κάθε εμφάνισή της, εντός και εκτός των συνόρων, ενθουσιάζει το κοινό.
«Γυναικεία Υπόθεση»
Kάθε Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00 στο ΓΚΑΖΙ LIVE
Το πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς.
Η σκηνογραφία είναι του Μανόλη Παντελιδάκη ενώ η σκηνοθεσία και τα video art του Νίκου Σούλη.
Συμμετέχει μια 13μελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.
Μια παραγωγή του Ηλία Μαροσούλη και του Αγγελου Κοταρίδη.

Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ