15 Οκτ 2017

Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας | Έκαναν πρεμιέρα στην ιστορική μουσική σκηνή Εννέα Όγδοα 9/8 !Μια λαμπερή πρεμιέρα πραγματοποίησε το Σάββατο στις 14 Οκτωβρίου ο Γεράσιμος Ανδρεάτος και ο Παναγιώτης Λάλεζαςστην ιστορική μουσική σκηνή Εννέα όγδοα. Το αγαπημένο στέκι βρίσκεται πλέον στην περιοχή του Θησείου, επί της οδού Πειραιώς και Ασωμάτων σε μια περιοχή γεμάτη ζωή και έντονη διασκέδαση.
Οι δύο εξαιρετικοί καλλιτέχνες έχοντας φτιάξει ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα με τραγούδια από το  λαϊκό ως το δημοτικό και το ρεμπέτικο ρεπερτόριο, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στον κόσμο που γέμισε ασφυκτικά το μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου για να τους απολαύσει.
Ακούστηκαν τραγούδια σημαντικών δημιουργών όπως του Χρήστου Νικολόπουλου, του Βαγγέλη Κορακάκη, του Άκη Πάνου καθώς και άλλες λαϊκές επιτυχίες από την αυθεντική φωνή του Γεράσιμου Ανδρεάτου αλλά και παραδοσιακά τραγούδια από τον μοναδικό Παναγιώτη Λάλεζα μοναδικό στο είδος του.
Μαζί τους στην σκηνή συνυπάρχουν οι εξαιρετικές τραγουδίστριες  Ειρήνη Διαλεχτή  και  Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου και στο κλαρίνο ο δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας.
Η μουσική συνάντηση των δύο καλλιτεχνών θα γίνεται κάθε  Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
Σπεύστε να τους απολαύσετε!

Εννέα όγδοα 9/8
Γεράσιμος Ανδρεάτος – Παναγιώτης Λάλεζας
Μαζί τους οι: Ειρήνη Διαλεχτή, Ραφαέλλα Ευαγγελοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια και κιθάρα: Νίκος Καινούργιος
Μπουζούκι: Μάνος Καλπάκης
Ακορντεόν : Αλέξανδρος Καμπουράκης
Μπάσο: Γιάννης Καρμανιώλας
Κρουστά: Νίκος Νταρίλας
Βιολί: Νίκος Βερύκοκκος
Στο κλαρίνο ο εξαιρετικός δεξιοτέχνης Θοδωρής Τασούλας
Εννέα όγδοα 9/8
Πειραιώς 69 & Αγ. Ασωμάτων 49, 104 35 Αθήνα
Τηλ: +30 210 3230034 , 699 20 26 845

Επιμέλεια ρεπορτάζ – video: Δημήτριος Τσαπαλίρας