1 Ιουλ 2017

Μια Βραδιά αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου για φιλανθρωπικό σκοπό με Τον Άγγελο & Στέλιο Διονυσίου !!


Μία πολύ όμορφη και συγκινητική βραδιά έλαβε μέρος την Τετάρτη στο Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης .Το mikrofwno.gr & Εvents Promotion For You ήταν εκεί.
Ο δήμος θέλοντας να ενισχύσει την κοινωνική προσφορά προς τον συνάνθρωπό μας πραγματοποίησε εκδήλωση στην οποία αντί εισιτηρίου υπήρχε η δυνατότητα προσκόμισης ειδών πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντοπωλείο.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον αξέχαστο τραγουδιστή Στράτο Διονυσίου με τίτλο “Άκου βρε Στράτο” στην οποία προσκεκλημένοι να τραγουδήσουν ήταν οι δύο αξιόλογοι τραγουδιστές, τα παιδιά του Άγγελος και Στέλιος.
Ο κόσμος άρχισε να έρχεται από νωρίς στο όμορφο χώρο του ανοικτού θεάτρου για να ακούσει και να διασκεδάσει με τα τραγούδια του Στράτου.
H βραδιά ξεκίνησε στις 9.30 με τον δήμαρχο της Αργυρούπολης να απευθύνει ένα σύντομο χαιρετισμό και να ευχαριστεί τον κόσμο για την τόσο μεγάλη συμμετοχή του αλλά και τον Άγγελο και τον Στέλιο που αποδέχτηκαν την πρόσκλησή του.
Η συναυλία-αφιέρωμα ξεκίνησε με ένα συγκινητικό οπτικοακουστικό βίντεο από εμφανίσεις του Στράτου σε εκπομπές στις οποίες τραγουδούσε τις μεγάλες του επιτυχίες.
Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκαν οι δύο τραγουδιστές και αφού ευχαρίστησαν τον κόσμο για την προσέλευσή τους στην τόσο όμορφη βραδιά ξεκίνησαν το τραγούδι.
Συγκεκριμένα ο Άγγελος ανέφερε ότι επέλεξαν να ερμηνεύσουν τα πιο γνωστά τραγούδια από την μακρόχρονη πορεία του Στράτου διαφορετικά θα έπρεπε να τραγουδάνε μία ολόκληρη εβδομάδα!
Οι μουσικοί άρχισαν να παίζουν και άρχισε το γλέντι.
Με την γνήσια λαϊκή φωνή τους τραγούδησαν το ‘’Άκου βρε φίλε, τον Σαλονικιό, τον ταξιτζή, ένα λεπτό περιπτερά, με λες αγάπη, βρέχει φωτιά στην στράτα μου, με σκότωσε γιατί την αγαπούσα, γύρισε κοντά μου, αποκοιμήθηκα, τελειώσαμε, αφιλότιμη, αγάπη μου επικίνδυνη, και τι δεν κάνω, τα μάζεψα τα πράματα, γιατί καλέ γειτόνισσα, τα πήρες όλα και έφυγες” και πολλές άλλες γνωστές επιτυχίες του Στράτου.
Τόσο τον Άγγελο όσο και τον Στέλιο πλαισίωσε και μία γυναικεία παρουσία, η νεαρή τραγουδίστρια Αγνή Καλουμένου ,η οποία με την πολύ ωραία και λαϊκή φωνή της άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εμάς και στο κοινό εισπράττοντας τα θερμά χειροκροτήματα του. Δικαίως αφού συνδυάζει δυνατή λαϊκή φωνή και ελληνική γυναικεία ομορφιά .
Περνώντας η ώρα, το κέφι κορυφωνόταν με το πλήθος να τραγουδά μαζί τους αλλά και να χορεύει συμμετέχοντας έτσι με την παρουσία τους στην τόσο όμορφη εκδήλωση.
Μάλιστα μέχρι και ο δήμαρχος χόρεψε ζεϊμπέκικο όταν ο Άγγελος του αφιέρωσε τραγούδι για τα γενέθλιά του με τον κόσμο να χειροκροτεί και να του εύχεται τα “Χρόνια Πολλά”.
Και οι δύο καλλιτέχνες οι οποίοι είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο τόσο για το ήθος τους όσο και για τον αληθινό χαρακτήρα τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό απογειώνοντας την διασκέδαση μέχρι αργά το βράδυ.
Η συγκίνηση ήταν αρκετά έκδηλη στον κόσμο βλέποντας και ακούγοντας τα παιδιά του να τραγουδάνε τα τόσο όμορφα και διαχρονικά τραγούδια του πατέρα τους.
Η πολύ όμορφη βραδιά τελείωσε μετά τις 12 το βράδυ με τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες να εισπράττουν τα θερμά χειροκροτήματα και την αγάπη του κόσμου αλλά και την επιθυμία να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Κλείνοντας ο δήμαρχος ευχαρίστησε για ακόμη μία φορά τον κόσμο για την παρουσία του και την κοινωνική του προσφορά αλλά και τους δύο καλλιτέχνες για τη συμμετοχή τους.

ΦΩΤΟΣ:
Οι δυο καλλιτέχνες θα δώσουν και πάλι ραντεβού μαζί, αυτή τη φορά στο Βεάκειο, στις 12 Ιουλίου σε μια μεγάλη αφιερωματική συναυλία στον Στράτο Διονυσίου. Περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ!
Κείμενο – Ρεπορταζ – Φωτογραφίες: Δημήτρης Τσαπαλίρας
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • mm
    Δημήτριος Τσαπαλίρας
    Greek Social Media - GSM
    Greek Social Media - GSM Διαχείριση Επεξεργασία Προβολή των δικό σας social media. Για να είστε πρώτοι και μέσα στα πράγματα του Διαδικτύου . Promotion-AdWords-Facebook Ads-Internet marketing Promoter · Public Relations · Relationships · Social media · Social media marketing · Social media optimisation