29 Μαΐ 2017

Όλα όσα έγιναν στο εντυπωσιακό φινάλε του Νίκου Βέρτη στο «ΥΤΟΝ THE MUSIC SHOW» (pics+vid)

Το Μikrofwno.gr & Events Promotion For You ήταν εκεί και σας μεταφέρουμε όλα όσα έγιναν.
Ο Νίκος Βέρτης ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στην Αθήνα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο κατάμεστο από κόσμο ΥΤΟΝ μετά από μια πολύ πετυχημένη σεζόν αφού όλες οι εμφανίσεις του ήταν SOLD OUT.
Ο τραγουδιστής υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες και τους χάρισε μια βραδιά αξέχαστης διασκέδασης ερμηνεύοντας τα υπέροχα τραγούδια του και τις γνωστές του επιτυχίες.
Μάλιστα τις πρώτες πρωινές ώρες λίγο πριν αποχαιρετήσει το κοινό του, κάλεσε στην πίστα όλα τα παιδιά που ήταν στο πλευρό του, Θωμαή Απέργη, Άννα Καμαρινού, Στέλιο Λεγάκη, Αθηνά Μανουκιάν, Πάρι Καραβασίλη, 719 με Χρήστο Ζωτιάδη, Κική Σαββίδου, Ανδρομάχη Δημητροπούλου αλλά και τους χορευτές και όλοι μαζί τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια ενώ η συγκίνηση ήταν αρκετά έντονη.
Ο Νίκος Βέρτης αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες του μαγαζιού και όλους τους συνεργάτες του για την επιτυχημένη σεζόν , ευχήθηκε στον κόσμο καλό καλοκαίρι και έδωσε ραντεβού πάλι στο ΥΤΟΝ το φθινόπωρο.
Το παρόν στο φινάλε του Νίκου Βέρτη έδωσε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα με το σύζυγό της Γιώργο Λύρα, ο Ηλίας Ψινάκης, η Βίκυ Κουλιανού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Δείτε ΦΩΤΟΣ & VID:

Επιμέλεια – Ρεπορτάζ – video: Δημήτρης Τσαπαλίρας (Events promotion for you)