26 Απρ 2017

40 χρόνια - Βασίλης Καρράς !

«Σαράντα χρόνια μουσικό ταξίδι.. 40 χρόνια με χαρές και πίκρες, φίλους και εχθρούς. Κάπως έτσι φτάσαμε στο σήμερα..... Γυρνάω πίσω και αναπολώ το ξεκίνημα. Πόσο δύσκολο ήταν να σταθεί ένα παιδί με μια βαλίτσα άδεια στο χέρι αλλά γεμάτη όνειρα. Έχω φίλους καλούς, απλούς ανθρώπους αλλά και καλλιτέχνες όπως αυτούς που έχω σήμερα γύρω μου. Τους ευχαριστώ όλους μέσα απ' τη καρδιά μου. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη σκηνή».

Με αυτά τα λόγια, ο Βασίλης Καρράς, απλός, ειλικρινής και βαθειά συγκινημένος ξεκίνησε τη συνέντευξη τύπου που δόθηκε με αφορμή την παρουσίαση των δύο μοναδικών συναυλιών του, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για τα 40 χρόνια της πορείας του.
Και δεν ήταν μόνος του εκεί. Δίπλα του βρίσκονταν φίλοι και συνεργάτες του, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μπάμπης Στόκας και ο Γιάννης Ζουγανέλης, οι οποίοι συμμετέχουν στις επετειακές αυτές συναυλίες.
Δύο μοναδικές συναυλίες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να γιορτάσουν όλοι μαζί, ένα ταξίδι 40 ετών γεμάτο επιτυχίες και αξεπέραστες ερμηνείες και το οποίο όπως είπε ο Βασίλης Καρράς, το οφείλει στην αγάπη του κόσμου.
Ο Βασίλης Καρράς το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο Θέατρο Πέτρας στην Αθήνα και την Τετάρτη 28 Ιουνίου, στο Λιμάνι, Θεσσαλονίκης, θα θυμήσει αυτή την εξαιρετική πορεία, ερμηνεύοντας μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα» , «Μη χαθείς», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Μ' έχεις κάνει αλήτη», «Χρέωσέ το σε μένα», «Μεθυσμένη μου αγάπη», «Πάρε τον δρόμο κι έλα», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Όταν τα χρόνια σου περάσουν», «Πριγκηπέσσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ' τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και άλλα.
 Ο Γιάννης Ζουγανέλης, με πραγματικό σεβασμό για τον Βασίλη Καρρά, μίλησε για την αλήθεια και τη λαϊκότητα που φέρνει και πρόσθεσε ότι «είναι ένας γλυκός και τρυφερός άνθρωπος με φίλους πραγματικούς οι οποίοι τον υποστηρίζουν γιατί κι αυτός τους υποστηρίζει».
Ο Αντώνης Ρέμος, χρειάστηκε να ακούσει μόνο τη φωνή του Βασίλη Καρρά στο τηλέφωνο για να πάρει μέρος στη γιορτή του. «Νιώθω συγκινημένος και όμορφα στην καρδιά μου», είπε κοιτάζοντας τον Βασίλη Καρρά. «Χαίρομαι πολύ γιατί νιώθω μέλος της οικογένειάς του. Ο Βασίλης είναι μια μεγάλη αξία για όλους μας. Μπροστάρης σε μια εποχή δύσκολη για εμάς τους Θεσσαλονικείς που θέλαμε να σπάσουμε το άβατο της Αθήνας. Ήταν από τους πρώτους που κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα. Έκαναν επιτυχίες και τα τραγούδια τους παίζονταν συνεχώς στο ραδιόφωνο. Είναι μεγάλη τιμή αλλά και ευθύνη να είμαι σε αυτή τη μεγάλη συναυλία για τα 40 χρόνια του Βασίλη».
Από τη δική της πλευρά, η Μελίνα Ασλανίδου, το μοναδικό κορίτσι της παρέας, όπως είπε, δεν περίμενε ποτέ ότι θα συμμετείχε σε ένα τόσο μεγάλο μουσικό γεγονός. Στη χαρά ενός ανθρώπου που ήταν πάντα με γενναιοδωρία δίπλα της.
 Tέλος ο Μπάμπης Στόκας, ο οποίος γνώρισε τον Βασίλη Καρρά, όταν συνεργάστηκαν για τη μεγάλη επιτυχία “άστην να λέει” , είχε μόνο δυο λέξεις να πει: «Φίλος, αυθεντικός».

Promotion  by :Greek Social Media - GSM  * Events Promotion For You * Mikrofwno.gr

«ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ – 40 ΧΡΟΝΙΑ»

ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ - ΑΘΗΝΑ 
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Προπώληση 13 € / Θέατρο 15 €
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΛΙΜΑΝΙ 
ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Προπώληση 13 € / Ταμείο 15 €
Προπώληση εισιτηρίων
www.viva.gr 
11876
σε όλα τα καταστήματα
Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία



MIKROFWNO.GR