2 Μαρ 2017

Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό ο Στέλιος Ρόκκος

Πώς χτύπησε ο γνωστός τραγουδιστής

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε, καθώς ο δημοφιλής τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Λήμνου.
Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο χρόνο ο Στέλιος Ρόκκος απέκτησε και δεύτερη καλλιτεχνική αγάπη την ξυλογλυπτική όπου έχει γραφτεί ακόμα και σχολή ξυλογλυπτικής στην Αγγλία και παρακολουθεί μαθήματα μέσω ίντερνετ.
Κάθε εβδομάδα που βρίσκεται στην Λήμνο, για να ξεκουραστεί ανάμεσα στις εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος θέλει να επενδύει και να διακοσμεί το σπίτι του που έχει χτίσει στο νησί και διαμένει.
Όπως γράφει το limnosreport.gr, χθες μετά τον πρωινό του καφέ, σε γνωστό παραλιακό στέκι της Μύρινας του ήρθε η έμπνευση και επιστρέφοντας στο χωριό του την Καλλιόπη άρχισε να την υλοποιεί, όμως κατά την διάρκεια της ξυλουργική εργασίας και στην προσπάθεια του να λαξεύσει σε τόρνο, έφυγε ένα κομμάτι μυτερού ξύλου και τον τραυμάτισε στο μέτωπο, για τον λόγο αυτό ο δημοφιλής καλλιτέχνης, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Λήμνου, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Τελικά όμως το τραύμα ήταν μεγαλύτερο από ότι αρχικά φαινόταν και χρειάστηκαν μερικά ράμματα.
newsbeast.gr


loading...