21 Φεβ 2017

Έκανε κοπάνα από το σχολείο αλλά αποζημιώθηκε

Ο πιτσιρικάς που έπαιξε κιθάρα και τραγούδησε στη σκηνή μαζί με τον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ένας πιτσιρικάς από την Αυστραλία έζησε μία εμπειρία που θα την διηγείται για μια ζωή. Ακόμα κι αν η κοπάνα που έκανε από το σχολείο μπορεί να τον βάλει σε μπελάδες εκείνος δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να ακούσει το κάλεσμα του Μπρους Σπρίνγκστιν, να ανέβει στη σκηνή και να τραγουδήσει μαζί του.
Ο Νέιθαν πήγε στη συναυλία του Μπρους Σπρίνγκστιν στο Μπρισμπέιν κρατώντας ένα χαρτόνι που έγραφε «έκανα κοπάνα από το σχολείο. Μπορώ να παίξω μαζί του το Growin' Up;». Ο θρύλος του ροκ είδε το πλακάτ και αμέσως αποκρίθηκε στο ερώτημα, ρωτώντας τον αν παίζει κιθάρα, καλώντας τον ταυτόχρονα στη σκηνή.
Οι δυο τους έπαιξαν μαζί κιθάρα, ενώ ο νεαρός τραγούδησε αρκετά καλά μάλιστα τους στίχους από το τραγούδι. Και ο μεγάλος Μπρους δεν έχασε την ευκαιρία να του δώσει την πρώτη του επαγγελματική συμβουλή σε περίπτωση που θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του ίδιου.
«Οταν ήμουν στην ηλικία σου, αγόρασα την πρώτη μου κιθάρα. Πήγα στο σπίτι και συνειδητοποίησα ότι το θέμα δεν ήταν πόσο καλά παίζεις, αλλά πόσο ωραίος φαίνεσαι όταν το κάνεις. Οπότε στάθηκα μπροστά στον καθρέφτη και δοκίμασα μερικές πόζες», του σχολίασε ο τραγουδιστής δείχνοντας ταυτόχρονα και κάποιες από αυτές τις πόζες με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

newsbeast.gr


loading...