30 Νοε 2016

Το Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό μετατρέπεται σε μοναδικό προορισμό ευεξίας

Πλέον έχετε 4 επιπλέον λόγους για να το επιλέξετε για τις χειμερινές σας εξορμήσεις

Με 20 χρόνια λειτουργίας στο χώρο και έχοντας ήδη καθιερωθεί ως η απόλυτη χειμερινή, και όχι μόνο, επιλογή για εξορμήσεις γεμάτες εμπειρίες στον Παρνασσό, το 4* Elatos Resort & Health Club –15 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και 25 χλμ. από την Αράχωβα– καταφέρνει να διατηρήσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών του αμείωτο.

Ο λόγος για την «Elatos Mountain Wellness - Discover a better you» ενέργεια.

Elatos-Grand-Chalet

Από αυτή τη σεζόν, λοιπόν, το resort μετατρέπεται σε έναν μοναδικό προορισμό ευεξίας τόσο για όσους το επιλέγουν για την εκδρομή τους, όσο και για τους κατοίκους της περιοχής ή εκείνους που διατηρούν εξοχικές κατοικίες στον Παρνασσό, προσφέροντάς τους επιπλέον τέσσερις αφορμές για να το προτιμήσουν για ακόμη μία φορά.

Fitness δραστηριότητες και aqua classes

Elatos-IndoorPool

Διοργανώνονται κάθε σαββατοκύριακο και περιλαμβάνουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, που λαμβάνουν χώρα τόσο στο γυμναστήριο και την πισίνα του resort όσο και στους εξωτερικούς του χώρους και το φυσικό περιβάλλον ολόγυρά του.

Οι δραστηριότητες για τους επισκέπτες του διατίθενται δωρεάν, ενώ για τους κατοίκους της περιοχής μέσω του Elatos Mountain Wellness Members Club. Μεταξύ άλλων θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε μέρος σε διάφορες δραστηριότητες όπως yoga, pilates, cross training, kids swimming κ.α.

Elatos Spa By Apivita

elatoswlns

Σε συνεργασία με την Apivita,  το Elatos Spa by Apivita σας προσκαλεί να ζήσετε την ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας που σας προσφέρει μέσα από τις προτάσεις ομορφιάς, αναζωογόνησης και χαλάρωσης που βρίσκονται στη διάθεσή σας.

Κάθε σαββατοκύριακο οι θεραπείες διαφοροποιούνται, ενώ σε αυτές συμπεριλαμβάνονται περιποιήσεις προσώπου και σώματος τόσο για την γυναίκα όσο και για τον άντρα, μασάζ, ρεφλεξολογία κ.α. Μπορείτε να απολαύσετε τις θεραπείες είτε prive στο chalet σας, είτε στο χώρο του spa.

Wellness Retreats

elatoswlns2

Απολαύστε μία διαφορετική εμπειρία διαμονής μέσα από τα εξειδικευμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα ευεξίας του resort, διάρκειας 3, 5 ή 7 ημερών.

Επιλέγοντας κάποιο από τα προτεινόμενα Wellness Retreats σας δίνεται η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στο σώμα και το πνεύμα σας και να αποτοξινωθείτε οικογενειακώς.

Συνεδρίες personal training, ολιστικές θεραπείες ή θεραπείες spa, υγιεινά γεύματα, γνωριμία με την ιστορία και την τοπική κουλτούρα κάποιες από τις εμπειρίες που θα ζήσετε επιλέγοντας τα συγκεκριμένα προγράμματα.

Elatos Mountain Wellness Members Club

elatoswlns3

Αποκτήστε την κάρτα - μέλους του Elatos Mountain Wellness (με ημερήσια, Σαββατοκύριακου, εβδομαδιαία, μηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή) και επωφεληθείτε από την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των προγραμμάτων του Σαββατοκύριακου αλλά και της ελεύθερης εισόδου στο γυμναστήριο, την πισίνα και το Jacuzzi.

Επιπλέον, με την κάρτα - μέλους απολαμβάνετε προνόμια στις θεραπείες spa αλλά και το personal training.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Premium Wellness Consulting, που παρέχει υπηρεσίες ευεξίας υψηλού επιπέδου, την εταιρεία The North Face προσφέροντας τις στολές στους εξειδικευμένους συνεργάτες, αλλά και την Apivita της οποίας τα φυσικά καλλυντικά χρησιμοποιούνται στο spa του resort.

Elatos-Barelatoswlns1Elatos-Chalet-View1

Πληροφορίες

Ίταμος Επταλόφου

Τηλ. 22340 61162, 22340 61163

www.elatosresort.gr

Fb page: Elatos Resort & Health Club


loading...