10 Νοε 2016

Συνέλαβαν τον ληστή με τη μάσκα !

Έκλεψε 306.000 ευρώ από τράπεζα στη Νέα Αρτάκη

Η ληστεία έγινε χθες το μεσημέρι σε υποκατάστημα της «Πειραιώς» στη Νέα Αρτάκη. Ο 34χρονος μπήκε στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει, στις 14:20. Φορούσε μια αποκριάτικη μάσκα, σκούφο, γυαλιά και είχε ένα σακίδιο στην πλάτη.
Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα
Όταν μπήκε στην τράπεζα υπήρχαν έξι γυναίκες υπάλληλοι και μια πελάτισσα. Ο ληστής με την απειλή πιστολιού οδήγησε τις 7 γυναίκες στο υπόγειο, όπου υπήρχε το χρηματοκιβώτιο. Υποχρέωσε τη Δ/ντρια να το ανοίξει και αφού περίμενε υπομονετικά πήρε τα χρήματα.
Στη συνέχεια κλείδωσε στο υπόγειο τις 6 γυναίκες και παίρνοντας μαζί του μια από αυτές ανέβηκε πάλι στο ισόγειο. Εκεί πήρε όσα χρήματα υπήρχαν στο ταμείο και στις κασέτες του ΑΤΜ. Συνολικά σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει 306.000 ευρώ.
Την ώρα που ο 34χρονος βγήκε από την τράπεζα, για να πάρει τη μηχανή που είχε αφήσει απ΄έξω και να εξαφανιστεί, τον περίμεναν οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Νέας Αρτάκης, που είχαν ενημερωθεί από το μπουτόν του συναγερμού, και του πέρασαν χειροπέδες.
Όπως αποδείχτηκε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για τη ληστεία ήταν κρότου λάμψης, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ μέσα στο σακίδιο είχε και ένα καλάσνικοφ.
Περισσότερες ειδήσεις για την Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr