22 Νοε 2016

🌟 Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προειδοποιεί για κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων στην Ευρώπη στις γιορτές !

Ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε το αμερικανικό υπουργέιο Εξωτερικών

Προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς για αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε όλη την Ευρώπη, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών, απευθύνει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσε.
«Οι Αμερικανοί υπηκόοι θα πρέπει να είναι προσεκτικοί σε εορταστικά φεστιβάλ, εκδηλώσεις και λαϊκές αγορές», ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ προσθέτοντας ότι υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες ότι το Ισλαμικό Κράτος, η Αλ Κάιντα και οργανώσεις που συνδέονται μαζί τους συνεχίζουν τον σχεδιασμό επιθέσεων στην Ευρώπη.
Το υπουργείο σημείωσε ότι οι εξτρεμιστές έχουν εξαπολύσει επιθέσεις στο Βέλγιο, την Γαλλία, τη Γερμανία και την Τουρκία τη χρονιά που πέρασε και ότι παραμένει σε επιφυλακή για την πιθανότητα επιθέσεων οπουδήποτε στην Ευρώπη.
«Οι Αμερικανοί υπήκοοι θα πρέπει να βρίσκονται σε επιφυλακή όταν συμμετέχουν σε μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις, όταν επισκέπτονται τουριστικούς τόπους, όταν χρησιμοποιούν τα δημόσια μέσα συγκοινωνίας, και όταν συχνάζουν σε μέρη λατρείας, εστιατόρια, ξενοδοχεία, κλπ», αναφέρεται στην οδηγία που έχει ισχύ έως τις 20 Φεβρουαρίου.
EuropeTravelAlert

 newsbeast.gr