9 Νοε 2016

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πρόταση στον Νίκο Μουτσινά να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Alpha !

Ο παρουσιαστής απάντησε στην Ελένη με απίστευτο καρφί για την εγκυμοσύνη!
Την Ελένη Μενεγάκη επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς. Η συζήτηση των δύο παρουσιαστών είχε ιδιαίτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον… Η Ελένη ξεκίνησε την κουβέντα κάνοντας παράπονα στον Νίκο για τις συχνές …μετακομίσεις του από κανάλι σε κανάλι και γιατί την αφήνει κατά καιρούς μόνη. Στη συνέχεια όμως, η παρουσιάστρια «κατέβηκε» με συγκεκριμένη πρόταση.

Η εγκυμοσύνη

«Πρωινό θα ξανάκανες; Σε αυτό το κανάλι που είμαστε τώρα. Μετά το Happy Day έχουμε ένα κενό. Είσαι ωραίος πολύ, σου πάει το πρωινό. Θυμάμαι την περίοδο που παίζαμε απέναντι που είχες πάει στον Αρναούτογλου τι στεναχώρια μου είχες δώσει, ήμουν κι έγκυος», άνοιξε την κουβέντα η Ελένη. «Κι εμάς στεναχώρια μας έδινες, κάθε μέρα, που ήσουν κι έγκυος! Αλλά δεν το κάναμε θέμα! Μια στεναχώρια την παίρναμε», απάντησε με το ανάλογο υποννοούμενο ο Νίκος Μουτσινάς.

Δεν έχω καμία σχέση με το πρόγραμμα

Στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη, για να πείσει τον Νίκο Μουτσινά έφερε ως παράδειγμα τη δική της μετακίνηση από την πρωινή στη μεσημεριανή ζώνη: «Κι εγώ όταν κατέβηκα μεσημέρι, ήταν το RTL εδώ και τους έλεγα ότι δεν μπορώ να κάνω μεσημεριανή εκπομπή γιατί το μεσημεριανό ήταν πιο ζόρικο, είχε κουτσομπολιό, ήταν έντονο. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, τους έλεγα. Και μου λένε κάνε μεσημέρι αυτό που κάνεις το πρωί».
Ωστόσο, η Ελένη θέλησε να ξεκαθαρίσει για μια ακόμα φορά: «Καλά, δεν σου λέω τώρα να το κάνεις, δεν μου έχει πει κανείς τίποτα. Κι όπως είπαμε εγώ δεν έχω σχέση ούτε με το πρόγραμμα, ούτε με τις ιδέες, ούτε με την ψυχαγωγία. Αλλά σαν Μενεγάκη αναρωτιέμαι, είσαι ωραίος το πρωί»!
Zappit.gr