21 Οκτ 2016

Γνωστό ζευγάρι της showbiz παντρεύτηκε και βάφτισε τα παιδιά του την ίδια μέρα !

Τριπλή χαρά για την Ίνα Παλαμά και τον Δημήτρη Ρίζο! 

Το εντυπωσιακό μοντέλο και ο επί τέσσερα χρόνια σύντροφός της παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα δύο παιδάκια τους την περασμένη Κυριακή στο Island. Οι τελετές έγιναν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με 70 μόνο καλεσμένους.
Το νυφικό της Ίνας σχεδίασε για εκείνη ο Μάκης Τσέλιος -στην πασαρέλα του οποίου είχε περπατήσει όταν ήταν έγκυος στον γιο της- που ήταν και ανάμεσα στους καλεσμένους. Τη νύφη παρέδωσε στον γιο της αείμνηστης Δούκισσας ο ανιψιός της.


Ο 3χρονος γιος του ζευγαριού πήρε το όνομα Νικόλας με νονά την αδερφή της Ινας, ενώ η 17 μηνών κορούλα τους, η οποία ονομάστηκε Δούκισσα, όπως λεγόταν η θρυλική γιαγιά της, έχει νονά τη Βαλέρια Χοψονίδου.

Η αδερφή της Ολυμπίας Χοψονίδου σχολίασε μάλιστα στο instagram της πόσο περήφανοι νιώθει για τους φίλους της και θυμάται ότι είχε πει από την πρώτη στιγμή στην Ίνα ότι ο Δημήτρης ήταν ο άντρας της ζωής της.

Η Ίνα μοιράστηκε μερικές από τις λεπτομέρειες της διακόσμησης αλλά και κάποια όμορφα στιγμιότυπα από εκείνη τη μέρα με τους διαδικτυακούς τςη φίλους. 



Tlife.gr