24 Οκτ 2016

Σαντορίνη: Εφιάλτης την πρώτη νύχτα γάμου - Ξέσπασε η νύφη μέσα στην πολυτελή βίλα !

Ο γάμος ξεκίνησε όπως βλέπετε στη φωτογραφία.
Γαμπρός και νύφη, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης, μπροστά από τους καλεσμένους τους, που παρακολουθούσαν συγκινημένοι...
Ο λόγος για τον Steven και την Olga Kershaw που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον περασμένο Σεπτέμβριο σε μία παραμυθένια τελετή στη Σαντορίνη. Το ζευγάρι ξόδεψε 40.000 λίρες για το γάμο και τη δεξίωση, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ονειρεύονταν. Γι' αυτό φρόντισαν οι κλέφτες. Οι νεόνυμφοι θα περνούσαν την πρώτη νύχτα του γάμου τους σε μία υπερπολυτελή βίλα, αξίας 600 λιρών τη βραδιά. Τα όνειρα για μία μαγεμένη νύχτα όμως έπεσαν στο κενό όταν το ζευγάρι συνειδητοποίησε ότι κάποιος τους είχε κλέψει την τσάντα, η οποία είχε μέσα τα προσωπικά τους αντικείμενα. «Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα στην τσάντα ήταν το διαβατήριο του Steven» είπε στη Mirror η Olga, η οποία δουλεύει σε τράπεζα στη Μόσχα. «Αν κάποιος μου προσέφερε όλα τα λεφτά του κόσμου, θα έλεγα όχι. Θέλω απλά πίσω τη νύχτα γάμου μου, αυτή που είχα ονειρευτεί» συνέχισε ενώ όπως είπε μέσα στην τσάντα ήταν και τα κινητά τους τηλέφωνα. «Χάσαμε όλες μας τις φωτογραφίες από το γάμο. Δεν είναι τα πράγματα που χάσαμε. Είναι τόσες αναμνήσεις που κανείς δεν θα μας δώσει πίσω». Το ζευγάρι είπε επίσης πως η τοπική αστυνομία εμφανίστηκε απρόθυμη στο να τους βοηθήσει με την έκδοση διαβατηρίου, κάτι που τους ανάγκασε να πάνε μέχρι την Κρήτη στο βρετανικό προξενείο ώστε να βγάλουν ένα προσωρινό.

ΦΩΤΟ από Sunday MirrorΦΩΤΟ από Sunday Mirror


ΦΩΤΟ από Sunday MirrorΦΩΤΟ από Sunday Mirror

Ξύλο την πρώτη νύχτα γάμου


Όλα έγιναν τον περασμένο Απρίλιο, σε καταυλισμό τσιγγάνων στο Μεσολόγγι. Ο γαμπρός σακάτεψε στο ξύλο τόσο τη γυναίκα του, όσο και την πεθερά του που ειδοποίησε την αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί, ο δράστης γρονθοκόπησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια επιτέθηκε στην πεθερά του που προσπάθησε να τους χωρίσει. Όλα δείχνουν πως πηγή του κακού, ήταν τα ποτά που είχε καταναλώσει κατά τη διάρκεια ενός γλεντιού, που είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Οι καλεσμένοι εύχονταν στο ζευγάρι και τους γονείς τους, ο ένας χορός διαδεχόταν τον άλλο και όλοι έδειχναν ευτυχισμένοι...
Τα ξημερώματα όταν όλοι είχαν αποχωρήσει σημειώθηκε το επεισόδιο. Ο δράστης μετά τα χτυπήματα κατάφερε να απομακρυνθεί για να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ η νεαρή γυναίκα του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο βαριά τραυματισμένη στο κεφάλι. Ο νεαρός γαμπρός αναζητείται από την αστυνομία στα πλαίσια του αυτοφώρου ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.
Πηγή: mirror.co.uk