25 Οκτ 2016

Αποθεώθηκε στη Ρωσία ο Σάκης Ρουβάς !

Πανικός και στη Ρωσία με τον κορυφαίο Έλληνα σταρ...
Αποθεώθηκε και στη Ρωσία ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και φιλίας των δύο λαών και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο Σάκης ανέβηκε στο stage, ερμήνευσε δικές του επιτυχίες και τραγούδια του Χατζιδάκι και του Θεοδωράκη με το κοινό, 6.000 Ρώσοι κι Έλληνες, να καταχειροκροτεί με ενθουσιασμό και όλοι στην αίθουσα να σηκώνονται όρθιοι παρασυρόμενοι από το μοναδικό του ρυθμό!

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με τον Σάκη Ρουβά να κάνει την ανατροπή και να ερμηνεύει τραγούδια και στα ρώσικα και στα ελληνικά, απογειώνονται τους 6.000 προσκεκλημένους και επικοινωνώντας τη δύναμη της κουλτούρας των δύο χωρών. Με τις εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπό του να μην έχουν τέλος και τα social media να παίρνουν... “φωτιά”!

Η εκδήλωση κύρους πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας. Με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, του Στρατιωτικού Ιστορικού Ιδρύματος της Ρωσίας, της ομάδας για συνεργασία του Συμβουλίου Συνεργασίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας με το Κοινοβούλιο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Γενικός χορηγός της εκδήλωσης, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο λαμπρά γεγονότα του αφιερωματικού έτους, είναι το “Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη”. Ενώ, σήμερα το πρωί, μετά το εκρηκτικό live, ο Σάκης Ρουβάς θα επισκεφθεί συμβολικούς χώρους ως επικεφαλής της σπουδαίας πρωτοβουλίας για το έτος Φιλίας Ρωσίας-Ελλάδας.



Tlife.gr