18 Οκτ 2016

Μενεγάκη: Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από τον Alpha !


«Το αγαπώ πάρα πολύ το κανάλι και θα κλάψω πάρα πολύ αν θα κλείσει»

Για το μέλλον του καναλιού όπου εργάζεται και συνεπώς και το δικό της μίλησε η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στην εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και φυσικά όπως ήταν επόμενο δέχθηκε καταιγισμό ερωτήσεων για το τι θα γίνει τελικά με τον Alpha, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τηλεοπτική άδεια.
«Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει τίποτε άλλο παρά μόνο να προχωρήσουν τα πράγματα όπως έχουν. Πιστέψτε με ότι αγαπάω πολύ το κανάλι που με φιλοξενεί. Την προηγούμενη σεζόν ανανέωσα μία συμφωνία καλής σχέσης και συνεργασίας, όπως είχα όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνα Καινούργιου.
Σε ερώτηση για το αν το συμβόλαιο της προβλέπει ότι μπορεί να το σπάσει σε τέτοιες περιπτώσεις εκείνη απάντησε ότι:
«Το παρελθόν μου έχει αποδείξει και το μέλλον μου. Είμαι πάρα πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, συμβόλαια κάνω από το 1993, δεν έχω σπάσει ποτέ κανένα συμβόλαιο, δεν έχω φέρει ποτέ τα πράγματα έτσι που να πουν οι άλλοι "να φύγει να ησυχάσουμε από αυτήν" και γι’ αυτό ακριβώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση εγώ να σπάσω συμβόλαιο από τον Alpha, αν ο Alpha είναι όπως σήμερα. Δηλαδή, αν έχει εικόνα εγώ θα είμαι μέσα στον Alpha. Εγώ θα είμαι η τελευταία που θα φύγει από αυτό το μαγαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, το αγαπώ πάρα πολύ και θα κλάψω πάρα πολύ, όπως και πάρα πολλοί άλλοι, αν θα κλείσει. Δεν θα είχα ανανεώσει συμβόλαιο πέρυσι, θα είχα κάτσει, θα έλεγα "δεν πειράζει, βλέπουμε μετά"».
Η Ελένη ρωτήθηκε και για την έντονη φημολογία που υπάρχει ότι κάποια πρόσωπα από το κανάλι της Κάντζας συζητάνε με νεοσύστατα κανάλια και σκέφτονται την αποχώρηση τους.
«Ότι σας λέω είναι αλήθεια. Ούτε ρωτάω, ούτε θέλω να ξέρω ποιος κάνει τι ή τι σκέφτονται για το μετά. Εγώ σκέφτομαι για μένα και για κανέναν άλλον, ούτε θέλω να μπλέκω σε συζητήσεις και κουτσομπολιά. Δεν είμαι ούτε στα διοικητικά συμβούλια, ούτε μέτοχος είμαι παιδιά. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη δουλειά. Εσείς νομίζετε ότι είμαι μέσα σε όλα. Ούτε σύμβουλος προγράμματος είμαι, ούτε μέτοχος είμαι, ούτε κάποιον άλλο ρόλο έχω, παρά μόνο να παρουσιάζω και να επιμελούμαι την εκπομπή που φέρει το όνομά μου», τόνισε η παρουσιάστρια.
Newsbeast.gr