19 Δεκ 2017

Ήμασταν στη λαμπερή πρεμιέρα για τη ταινία “The Bachelor 2”

Το Mikrofwno.gr & Events Promotion For You ήταν καλεσμένοι στην Avant Premiere του “The Bachelor 2” στα Village Φαλήρου.


Η γνωστή αντροπαρέα φίλων ξανακτυπά.
Άλλος ένας φίλος παντρεύεται! Ο Κώστας Gas (Μελέτης Ηλίας) για να σωθεί από τους τοκογλύφους. Τι γίνεται όμως όταν η νύφη είναι Κρητικιά; (Βασιλική Τρουφάκου) .Έρχονται οι φίλοι στη Κρήτη και …!!! Δείτε την από 25/12 στους κινηματογράφους . Μια παραγωγή της Show Time Production & Voice Entertainmentαπό την Village σε σκηνοθεσία Γιάννη Παπαδάκου.
Εμείς από νωρίς είμασταν στα Village Φαλήρου . Κατά της 20:00 άρχισαν να φτάνουν οι καλεσμένοι και οι πρωταγωνιστές της ταινίας .
Ο Γιάννης Καγιούλης και ο Παντελής Καλατζής ήταν εκεί για να τους υποδεχθούν όλους .
Γιάννης ΤσιμιτσέληςΝίκος ΒουρλιώτηςΜελέτης ΗλίαςΘανάσης ΒισκαδουράκηςΒασιλική ΤρουφάκουΔημήτρης ΠιατάςΆννα Κουρή, Δημήτρης ΤζουμάκηςΝίνο ΞυπολιτάςΖαχαρούλα ΒαλαβάνηΤόνι Σφήνοςήταν μερικοί από τους πρωταγωνιστές οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και έκαναν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Εκεί επίσης συναντήσαμε τη Βίκυ Κάβουρα, τον Νικηφόρο Βυθούλκα, την Έλλη Παπαγγελή, τη Βίκυ Γεροθόδωρου με την κόρη της Νικόλ Σαραβάκου, τον Γιώργο Σατσίδη , την Ευρυδίκη, την Ελένη Χατζίδου, τον Λούκα Γιώρκα, η Άντρη Θεοδότου και η Κάλη Δάβρη.
Είχαν κλειστεί 3 αίθουσες εκ των οποίων οι 2 ήταν για καλεσμένους και για νικητές από διάφορους διαγωνισμούς.H VIP αίθουσα ήταν V-MAX όπου εκεί μας καλωσόρισε ο σκηνοθέτης Γιάννης Παπαδάκος ο οποίος μας ευχαρίστησε θερμά όλους, είπε λίγα λόγια για την ταινία και ξεκίνησε η προβολή.
Μετά το τέλος της ταινίας το κοινό ξέσπασε σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα και όλοι έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στους ηθοποιούς και συντελεστές.

Εμείς είμαστε σίγουροι ότι θα έχει την ίδια επιτυχία και ίσως μεγαλύτερη από το περσινό Bachelor 1.
Το ευχόμαστε ολόψυχα!
Καλή επιτυχία!
Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.



Επιμέλεια Ρεπορτάζ: Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You
Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ