2 Ιουλ 2018

Δημήτρης Καραδήμος: «Εννοείται ότι μπορείς να κάνεις φιλίες στον χώρο αυτό και δυνατές μάλιστα, κάνοντας πάντα τις σωστές επιλογές.» !

Λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του με τίτλο «Γι’ αυτά τα μάτια» , ο νέος , ταλαντούχος και αγαπημένος Δημήτρης Καραδήμος συναντά στο Dames στη Γλυφάδα τη δημοσιογράφο Βάσια Πανοπούλου και ανοίγει τα χαρτιά του για τα επόμενα του βήματα, τα προσωπικά του αλλά και για τις αρχές της καριέρας του. Ειλικρινής και ευγενικός ο όμορφος Θεσσαλονικιός Δημήτρης Καραδήμος χαράζει τη δική του πορεία στην ελληνική δισκογραφία και μας προϊδεάζει για πολλες μελλοντικές επιτυχίες. Απολαύστε τον !!!!

Δημήτρη μου καλησπέρα σε καλωσορίζουμε στο Mikrofwno.gr, πόσο χαρούμενη είμαι που βρισκόμαστε εδώ στη Γλυφάδα και στο Dames αυτό το όμορφο απόγευμα πώς είσαι αυτή τη περίοδο ;
Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι και εγώ πάρα πολύ που είμαστε εδώ. Είμαι πολύ καλά πολύ έντονη, πολύ ζωντανή, πολύ δημιουργική περίοδος.

Αυτά θέλω να πούμε τα δημιουργικά και τα καινούργια, και ξεκινάω ευθύς αμέσως με το ολοκαίνουργιο τραγούδι σου που μετράει λίγες ημέρες κυκλοφορίας. «Γι’ αυτά τα μάτια», λοιπόν και για μίλησέ μας λίγο για αυτό;
Το «Γι’ αυτά τα μάτια» έχει 2 εβδομάδες μόλις που έχει κυκλοφορήσει και ο κόσμος έχει αντιδράσει πολύ θετικά, είναι ένα τραγούδι που καταλαβαίνω ότι ο κόσμος το έχει αγαπήσει πολύ και μέσα από το YouTube όπου τα views αγγίζουν το εκατομμύριο αλλά και μέσα από την καθημερινή μου επαφή με τον κόσμο. Έχει γίνει με πολύ αγάπη, με άψογη συνεργασία και είναι σε στίχους του Valentino, Χριστόδουλου Σιγανού και Ευθύμη Καραδήμου και μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού. 

Είπες 4 ονόματα που ξεκινήσατε και πορευόσαστε μαζί. Είστε ομάδα φωτιά στη μουσική βιομηχανία. Τι ρόλο παίζει η ομάδα για σένα Δημήτρη;
Η ομάδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για μένα είναι ο λόγος της επιτυχίας, ο λόγος για να πηγαίνω με καλή διάθεση στο στούντιο κάθε μέρα, είναι τα πάντα, πρέπει να έχεις δίπλα σου τους σωστούς ανθρώπους για να μπορείς να πας πιο πέρα και να χτίσεις το οτιδήποτε. Είμαστε με την ομάδα μου 5 χρόνια μαζί και δουλεύουμε πολλές ώρες μαζί, με πάρα πολύ αγάπη για τη μουσική χωρίς εγωισμούς και έχοντας ένα κοινό στόχο.
Και έτσι να συνεχίσετε να μας χαρίσετε πολλές επιτυχίες ακόμη. Πέρα όμως από την ομάδα σου όσον αφορά τα επαγγελματικά είχες πει λίγους μήνες πριν πως και ο έρωτας για σένα είναι κινητήριος δύναμη άρα το «Γι΄ αυτά τα μάτια» αφιερώνεται σε συγκεκριμένα μάτια;Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα (γέλια). Ο έρωτας είναι αλήθεια με βοηθάει πολύ και με παρακινεί ακόμη περισσότερο και στη δουλειά , δεν έχει τύχει ακόμη αλλά ο έρωτας όπως και στους περισσότερους ανθρώπους παίζει σημαντικό ρόλο. Μακάρι κάποια στιγμή αυτά είναι τυχερά, ευπρόσδεκτος να έρθει.

Πώς μεγάλωσες στη συμπρωτεύουσα Δημήτρη και πώς ασχολήθηκες με το τραγούδι;
Μεγάλωσα όμορφα από 8 χρονών παίζω κιθάρα, νιώθω πολύ τυχερός που από πολύ μικρός κατάλαβα τι θέλω να κάνω και τι μου αρέσει. Στα 15 μου ανέβηκα πρώτη φορά στη σκηνή σοκαρίστηκα τα πρώτα λεπτά αλλά από τότε δεν θέλω να κατέβω… (γέλια) Παρόλα αυτά έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές έχω δουλέψει σερβιτόρος, σε μεταφορική εταιρεία και πολλές ακόμη αλλά πάντα η μεγάλη μου αγάπη και ο πρωταγωνιστής στη ζωή μου ήταν η μουσική.

Πώς ένιωσες όταν άκουσες για πρώτη φορά το τραγούδι σου στο ραδιόφωνο;
Ήταν μόλις είχα υπογράψει με την εταιρεία μου, βρισκόμουν ακόμη πάνω στη Θεσσαλονίκη ήμουν στο αυτοκίνητο και είχα τρελαθεί. Φοβερό συναίσθημα ήθελα να γελάσω και να κλάψω μαζί. Είναι πολύ σημαντικό όλη αυτή η προσπάθεια που έχεις κάνει να αγκαλιάζεται από τα ραδιόφωνα και τα μέσα. 


Τι χαρακτήρας είσαι; Έχεις ανακαλύψει;
Είμαι λίγο τρελός, ευαίσθητος, πρόσχαρος στη καθημερινή μου ζωή. Στη δουλειά μου όμως λειτουργώ με κουτάκια θέλω τα πράγματα σε συγκεκριμένη στιγμή τρελαίνομαι με την αναβλητικότητα.

Μαζί με το ολοκαίνουργιο τραγούδι και ολοκαίνουργιο video clip με την «σκηνοθετική» υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου. Περάσατε καλά αυτό κατάλαβα εγώ πάντως. Πες μας λίγα πράγματα για τις ώρες των γυρισμάτων;
Ήταν πάρα πολύ όμορφα, χαμογελαστά πρόσωπα, όμορφη διάθεση, λίγη κούραση διότι τα γυρίσματα κρατήσαν μια ολόκληρη μέρα αλλά και ο Γιάννης και όλη η ομάδα ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες που όλα έγιναν αβίαστα και χωρίς κόπο.

Για πες μας λίγο για το κεφάλαιο Νίκος Βέρτης και για την φετινή σας συνεργασία στο ΥΤΟΝ;
Πράγματι ο Νίκος αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο για μένα. Περάσαμε 1 χρόνο σχεδόν μαζί ξεκινήσαμε από Αυστραλία, συνεχίσαμε στο Όραμα στη Θεσσαλονίκη και μετά 8 μήνες στο ΥΤΟΝ, όπου επισφραγίσαμε με επιτυχία τη συνεργασία μας. Από αυτόν τον άνθρωπο έμαθα πάρα πολλά και σε επαγγελματικό, αλλά το σημαντικότερο σε ανθρώπινο επίπεδο τα οποία θα αποτελούν εφόδια για όλη μου τη ζωή.
Το καλοκαίρι σου ξεκίνησε αρκετά δυνατά πριν λίγες μέρες σε είδαμε στο βραβεία SMA στη Κύπρο. Τι έπεται στη συνέχεια;
Ναι την αγαπώ πολύ τη Κύπρο και έχω πολλούς φίλους εκεί. Η βραδιά ήταν μαγική και Ιούλιο – Αύγουστο έχουμε αρκετές προγραμματισμένες εμφανίσεις σε Κρήτη, Βόλο, Λαμία αλλά και στο εξωτερικό.

Είπες φίλους και θέλω να σε ρωτήσω αν υπάρχουν πραγματικές φιλίες σε αυτό το χώρο;
Όπως και σε κάθε χώρο υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, εννοείται ότι μπορείς να κάνεις φιλίες στον χώρο αυτό και δυνατές μάλιστα, κάνοντας πάντα τις σωστές επιλογές. Έχω κάνει πολλά φιλαράκια παντού και είναι πραγματική ευλογία αυτό το πράγμα.

Η καθημερινότητά σου Δημήτρη πώς είναι;
Μ’ αρέσει πολύ να ξυπνάω νωρίς, να πηγαίνω στο στούντιο , να κάνω τη γυμναστική μου γενικότερα μ’ αρέσει η μέρα μου να ξεκινάει νωρίς και είναι δημιουργική. 

Από το 2014 με το «Παίρνω την ευθύνη» μέχρι σήμερα με το «Γι’ αυτά τα μάτια» ο κόσμος είναι δίπλα σου τι εισπράττεις εσύ όλα αυτά τα χρόνια;
Έχουν περάσει πέντε χρόνια, ούτε και εγώ δεν το πιστεύω. Εισπράττω πολύ αγάπη και πολύ ωραίες αντιδράσεις. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να είναι δίπλα σου στην προσπάθειά σου και να στο δείχνει έμπρακτα.

Δημήτρη μου να σε ευχαριστήσουμε για την όμορφη κουβέντα μας πέρασα πραγματικά όμορφα πριν όμως σε αποδεσμεύσουμε να ευχαριστήσουμε επίσης το Events Promotion For You και το DAMES εδώ στη Γλυφάδα για την άψογη φιλοξενία. 
Εγώ σε ευχαριστώ Βάσια, όπως ευχαριστώ το Mikrofwno.gr και το Events Promotion For you που είναι πάντα δίπλα μας και εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες να έχουν ένα όμορφο καλοκαίρι.
Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you   
Συνέντευξη : Βάσια Πανοπούλου
Digital Marketing - Social Media : Δημήτρης Τσαπαλίρας